Huurprofielen.nl is de ideale site voor mensen die op zoek zijn naar een huurwoning in Leiden. Via uitgekiende zoekcriteria wordt een match gemaakt tussen woningzoekenden die willen huren en woningaanbieders. De woningen die via Huurprofielen.nl in Leiden beschikbaar komen, worden nergens anders aangeboden.

In de Gouden Eeuw was Leiden de op een na belangrijkste stad van Holland, na Amsterdam. Het rijke verleden van de stad is nog altijd goed te zien in de binnenstad. Binnen de singels van Leiden liggen nog altijd prachtige grachten met fraaie herenhuizen. Veel daarvan worden gebruikt als winkel of kantoorruimte, maar het is ook mogelijk om er in te wonen. De Leidse binnenstad biedt een levendige aanblik met zijn cafés, restaurants en terrassen. Door de aanwezigheid van singels, stadsparken en de Hortus Botanicus is Leiden ook een groene stad.

Tegelijkertijd is Leiden ook een echte werkstad. In de gemeente zijn veel verschillende dienstverlenende en producerende bedrijven gevestigd. Ook de universiteit, de hogescholen en ROC's zijn belangrijke werkgevers in de stad. Rondom de binnenstad liggen verschillende woonwijken, ieder met hun eigen karakter. Zo zijn er knusse arbeidershuisjes, ruime eengezinswoningen en moderne appartementen in de stad te huur.

Huurprofielen.nl werkt eenvoudig. Je bepaalt aan welke eisen en wensen jouw ideale woning voldoet. Het profiel dat op deze manier ontstaat, wordt doorgegeven aan geselecteerde aanbieders van huurhuizen en appartementen . Verhuurders nemen het initiatief om mensen te benaderen die op zoek zijn naar een woning. Via Huurprofielen.nl wordt je dus uitgenodigd om woningen te bezichtigen. Ook in de gemeente Leiden.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?