In de praktijk investeert een actieve woningzoekende dagelijks meer dan 1 uur per dag met het zoeken naar een woning op het internet.

Men stuurt de adverteerder snel een mailtje met als resultaat dat men vaak helemaal niets meer hoort, of dat men te horen krijgt dat de woonruimte reeds is verhuurd.

Huurprofielen heeft het  antwoord op dit probleem. U maakt in uw Huurprofiel een zoekopdracht aan en wij gaan op zoek naar woningaanbod dat overeenkomt met de door u gewenste woonruimte binnen de door u gestelde maximale huurprijs in de stad naar keuze.

Wanneer wij passend aanbod hebben gevonden, zullen wij u meteen bij de verhuurder voordragen. Wij presenteren uw Huurprofiel op een professionele manier, waardoor de verhuurder snel alle voor hem  relevante informatie krijgt en hij kan u op basis van die informatie meteen uitnodigen voor een nadere kennismaking.

Via uw eigen profielpagina wordt u continue op de hoogte gehouden van het gevonden aanbod, de uitstaande reacties en de uitnodigingen van de verhuurders.

Geheel transparant, snel en doeltreffend.

Stop met zoeken! Onze medewerkers doen dat voor u! 

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?