Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Studio in Leiden
€1120 | 34 m2

Te huur: Studio. Deze wordt aangeboden in Leiden. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Caeciliastraat. De oppervlakte is 34 vierkante meters. Woonruimte is ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Leiden
€900 | 95 m2

Te huur aangeboden in Leiden een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Rapenburg 78 B. Het woonoppervlak bedraagt 95 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder z..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Leiden
€1495 | 84 m2

Te huur aangeboden in Leiden een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Breestraat 19 B. Het woonoppervlak bedraagt 84 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zi..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Leiden
€1275 | 58 m2

2 Kamer app. te huur in Leiden. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De oppervlakte is 58 ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Leiden
€1295 | 78 m2

Te huur aangeboden in Leiden een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Stationsplein. Het woonoppervlak bedraagt 78 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Leiden
€1045 | 35 m2

In Leiden is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 35 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Oude Singel. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder ge..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Leiden
€1395 | 55 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Leiden. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Hogewoerd. De oppervlakte is 55 vierkante meters. Woonruimte is..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Leiden
€1495 | 97 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Leiden. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Haarlemmerstraat. De oppervlakte is 97 vierkante meters. Woonruimte ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Leiden
€1250 | 67 m2

3 Kamer app. te huur in Leiden. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 67 v..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Leiden
€1150 | 46 m2

3 Kamer app. te huur in Leiden. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig. De oppervlakte is 46 v..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?