Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Kamer in Leiden
€450 | 20 m2

Te huur aangeboden in Leiden een Kamer, leeg. Straatnaam is: Schelpenkade 45 K.8. Het woonoppervlak bedraagt 20 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zij..

Dit zoek ik
Studio in Leiden
€900 | 34 m2

Studio te huur in Leiden. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 34 vierkante meters..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Leiden
€1300 | 45 m2

In Leiden is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 45 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Haven. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder geke..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Leiden
€1425 | 73 m2

In Leiden is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 73 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Artemisstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Leiden
€1140 | 50 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Leiden. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Nieuwstraat 5 B. De oppervlakte is 50 vierkante meters. Woonruimte..

Dit zoek ik
Kamer in Leiden
€585 | 15 m2

In Leiden is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 15 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Druckerstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woo..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Leiden
€1275 | 54 m2

Te huur aangeboden in Leiden een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Ketelboetersteeg. Het woonoppervlak bedraagt 54 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zij..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Leiden
€995 | 50 m2

3 Kamer app. te huur in Leiden. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 50 ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Leiden
€1375 | 70 m2

3 Kamer app. te huur in Leiden. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 70 vi..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Leiden
€1195 | 72 m2

In Leiden is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 72 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Jacques Urlusplantsoen. De woning is binnenkort beschikbaar. De wo..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?