De website www.Huurprofielen.nl is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Huurprofielen.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verouderde inhoud of onjuistheden op deze website. Huurprofielen geeft geen garanties op enig resultaat. Voor inhoudelijke vragen omtrent het de gevonden woningen dient u zich te wenden tot de verhuurder zelf. Ondanks zorgvuldige selectie procedures van aanbiedingen kan Huurprofielen.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden omtrent inhoud en afhandeling hiervan.

Link verwijzingen

Verwijzingen naar externe websites die niet door Huurprofielen.nl worden onderhouden zijn alleen ter informatie van de bezoekers van www.huurprofielen.nl Wij kunnen niet instaan voor de inhoud, het functioneren en de kwaliteit van producten of diensten die door externe websites worden aangeboden of gepromoot. Huurprofielen.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites die niet door Huurprofielen.nl worden onderhouden. Door gebruik te maken van de dienstverlening die wij u bieden via de website www.Huurprofielen.nl gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden

Bemiddeling

Huurprofielen bemiddelt niet voor de verhuurder. Onze werkzaamheden beperken zich tot het zoeken naar een gepaste woning op basis van de zoekopdracht van de woningzoekende en reageert uit haar naam op een woningadvertentie van de verhuurder. Huurprofielen biedt geen woningen van derden aan aan haar leden.

Vergunning

Huurprofielen.nl heeft een vergunning Verordening op de woning- en kamerbemiddelingsbureaus om bemiddeling te verlenen bij het verkrijgen van woonruimte.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?