Overzicht behaalde resultaten | Huurwoningen en huurhuizen vanaf € 300 - huis huren

Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Details Omschrijving
Utrecht
3 Kamer app.
€900
72 m2

3 Kamer app. in Utrecht

? Te huur appartement aan de Livingstonelaan in Utrecht vanaf 22 september 2017 voor onbepaalde tijd. Huurprijs ⬠925,00 per maand Op de tweede verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex In Transwijk bieden wij een ruim 3-kamerappartement met fraai uitzicht over groenstrook aan. Het appartement heeft een groot balkon (3.20 x 1.95) gelegen op het noordoosten en een berging in de kelder. Het appartement is goed onderhouden en beschikt over een nieuwe, halfopen keuken en een moderne badkamer. De houten vloer in de woonkamer is origineel en onlangs opgeknapt. De woning wordt leeg opgeleverd. De ligging ten opzichte van diverse winkelvoorzieningen is goed. Park Transwijk ligt aan de overkant van de straat. Openbaar vervoer en uitvalswegen (A2, A12 en A27) liggen gunstig. Tevens is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. He..

meer huurwoningen in Utrecht
Amsterdam
2 Kamer app.
€1475
55 m2

2 Kamer app. in Amsterdam

Te huur aangeboden in Amsterdam een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Lijnbaansgracht. Het woonoppervlak bedraagt 55 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken v..

meer huurwoningen in Amsterdam
Maastricht
Kamer
€270
12 m2

Kamer in Maastricht

Te huur aangeboden in Maastricht een Kamer, leeg. Straatnaam is: Koning Childebertstraat. Het woonoppervlak bedraagt 12 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zi..

meer huurwoningen in Maastricht
Maastricht
Kamer
€349
16 m2

Kamer in Maastricht

Te huur: Kamer. Deze wordt aangeboden in Maastricht. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Meester Ulrichweg. De opp..

meer huurwoningen in Maastricht
Enschede
Eengezinswoning
€970
120 m2

Eengezinswoning in Enschede

In Enschede is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 120 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Spoorbos. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wo..

meer huurwoningen in Enschede
Rotterdam
3 Kamer app.
€1000
70 m2

3 Kamer app. in Rotterdam

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Rotterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Lange Hilleweg. De op..

meer huurwoningen in Rotterdam
Rotterdam
Studio
€850
25 m2

Studio in Rotterdam

Studio te huur in Rotterdam. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 25 vierkante meters...

meer huurwoningen in Rotterdam
Lelystad
2 Kamer app.
€575
45 m2

2 Kamer app. in Lelystad

In Lelystad is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 45 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Golfpark. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder..

meer huurwoningen in Lelystad
Utrecht
2 Kamer app.
€900
31 m2

2 Kamer app. in Utrecht

2 Kamer app. te huur in Utrecht. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De oppervlakte is 31 vierkant..

meer huurwoningen in Utrecht
Utrecht
2 Kamer app.
€1295
65 m2

2 Kamer app. in Utrecht

In Utrecht is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 65 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Hollandse Toren. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte ..

meer huurwoningen in Utrecht