Huurprofielen.nl maakt een match tussen woningzoekenden en verhuurders van woningen. Ook in de gemeente Enschede . Iedereen die een huis wil huren, maakt snel een profiel aan op Huurprofielen.nl. De huurprofielen zijn doorzoekbaar voor verhuurders die een woning beschikbaar hebben. Ook gaat het team van Huurprofielen.nl op zoek naar een geschikte woning.

Netwerkstad Twente

Enschede maakt met steden als Hengelo en Almelo deel uit van de Netwerkstad Twente. De netwerkstad werkt op haar beurt samen met de Duitse steden Münster en Osnabrück. Samen werken ze aan de bereikbaarheid van en de werkgelegenheid in de omgeving. Ook zorgen de steden onderling voor een goede verdeling van voorzieningen. Mede hierdoor heeft Enschede zich tot muziekcentrum van Oost-Nederland kunnen ontwikkelen. In het muziekkwartier van de stad zijn een theater met eigen orkest, conservatorium en multifunctioneel muziekcentrum gevestigd.

Industriestad

Enschede was van oudsher een industriestad. Nu de zware industrie is verdwenen, richt Enschede zich meer op dienstverlening. Het Medisch Spectrum Twente en de Universiteit Twente nemen hierbij een belangrijke plaats in. Voormalige industrieterreinen worden omgebouwd tot moderne woon-, werk- en winkelgebieden. Daarbij durft de gemeente te kiezen voor opvallende architectuur. Zo is ook de woonwijk Roombeek, die in 2000 door de ontploffing van een vuurwerkbedrijf werd verwoest, op eigentijdse wijze herbouwd.

De appartementen en huurhuizen die via Huurprofielen.nl in Enschede worden aangeboden zijn uniek. De beschikbare huurwoningen worden namelijk nergens anders aangeboden. Het aanbod via de website loopt uiteen van studentenwoningen en starterswoningen tot luxe appartementen. Huurprofielen.nl is daarom geschikt voor alle mensen die een huurwoning in Enschede zoeken.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?