Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Kamer in Enschede
€500 | 15 m2

Te huur: Kamer. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Wooldriksweg. De opperv..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Enschede
€825 | 50 m2

In Enschede is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 50 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Broekheurne-ring. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de v..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Enschede
€595 | 51 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Deurningerstraat 71. De o..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Enschede
€945 | 105 m2

Te huur aangeboden in Enschede een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Meindert Hobbemastraat. Het woonoppervlak bedraagt 105 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Enschede
€1295 | 122 m2

Te huur aangeboden in Enschede een 2 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: G.J. van Heekstraat. Het woonoppervlak bedraagt 122 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de v..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Enschede
€965 | 50 m2

4 Kamer app. te huur in Enschede. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig. De oppervlakte is 50 vierkant..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Enschede
€1270 | 110 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Pijpenstraat. De oppe..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Enschede
€965 | 50 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Tweede Bothofdwarsstraat. De ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Enschede
€1200 | 117 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Gronausestraat. De oppe..

Dit zoek ik
Kamer in Enschede
€475 | 15 m2

Te huur: Kamer. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kuipersdijk. De oppervlakte is 15 vierkante meters. Woonruimte is ..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?