Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Enschede
€1500 | 60 m2

Te huur aangeboden in Enschede een 3 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Oldenzaalsestraat. Het woonoppervlak bedraagt 60 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn d..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Enschede
€1500 | 60 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Oldenzaalsestraat. De opp..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Enschede
€875 | 74 m2

3 Kamer app. te huur in Enschede. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 74 vierkante meters. De..

Dit zoek ik
Kamer in Enschede
€500 | 18 m2

Te huur: Kamer. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Wooldriksweg. De opperv..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Enschede
€1225 | 93 m2

In Enschede is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 93 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Vanekerstraat 302. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Enschede
€1250 | 67 m2

In Enschede is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 67 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Niermansgang. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder g..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Enschede
€760 | 55 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Europalaan. De opp..

Dit zoek ik
Kamer in Enschede
€365 | 10 m2

Te huur aangeboden in Enschede een Kamer, leeg. Straatnaam is: Espoortstraat 167. Het woonoppervlak bedraagt 10 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Enschede
€1095 | 109 m2

Te huur aangeboden in Enschede een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Esdoornstraat. Het woonoppervlak bedraagt 109 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volge..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Enschede
€1050 | 80 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: H.J. van Heekplein 51 a. D..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?