Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


2 Kamer app. in Sittard
€685 | 33 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Sittard. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Putstraat 18 C. De o..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Sittard
€895 | 60 m2

3 Kamer app. te huur in Sittard. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De oppervlakte is 60..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Sittard
€675 | 20 m2

3 Kamer app. te huur in Sittard. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 20 ..

Dit zoek ik
Studio in Sittard
€450 | 35 m2

Te huur aangeboden in Sittard een Studio, leeg. Straatnaam is: Paardestraat. Het woonoppervlak bedraagt 35 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende z..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Sittard
€825 | 85 m2

In Sittard is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 85 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Engelenkampstraat 24 III. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimt..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Sittard
€1150 | 150 m2

In Sittard is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 150 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Merovingenstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt d..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Sittard
€785 | 65 m2

Te huur aangeboden in Sittard een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Agricolastraat 56. Het woonoppervlak bedraagt 65 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder z..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Sittard
€850 | 54 m2

In Sittard is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 54 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Bergstraat 2. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte w..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Sittard
€735 | 90 m2

4 Kamer app. te huur in Sittard. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, balkon. De oppervlakte is 90 vierkante ..

Dit zoek ik
Studio in Sittard
€390 | 16 m2

Te huur: Studio. Deze wordt aangeboden in Sittard. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Walramstraat 22. De oppervlakte is 16 vierkante meters. Woonruimte i..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?