Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Haarlem
€1675 | 80 m2

Te huur aangeboden in Haarlem een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Indischestraat. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volge..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Haarlem
€1475 | 45 m2

Te huur aangeboden in Haarlem een 2 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Kinderhuissingel. Het woonoppervlak bedraagt 45 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zi..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Haarlem
€2985 | 143 m2

In Haarlem is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 143 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Drosteboulevard 8. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Haarlem
€1995 | 64 m2

4 Kamer app. te huur in Haarlem. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, balkon. De oppervlakte is 64 vierka..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Haarlem
€2150 | 64 m2

3 Kamer app. te huur in Haarlem. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig. De oppervlakte is 64 v..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Haarlem
€2000 | 77 m2

4 Kamer app. te huur in Haarlem. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 77 vier..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Haarlem
€995 | 40 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Haarlem. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Gierstraat. De oppervlakte is 40 vierkante meters. Woonruimte ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Haarlem
€1750 | 71 m2

3 Kamer app. te huur in Haarlem. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 71 vier..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Haarlem
€2350 | 88 m2

Te huur aangeboden in Haarlem een 4 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Dr. Leijdsstraat 35. Het woonoppervlak bedraagt 88 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de v..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Haarlem
€1995 | 65 m2

3 Kamer app. te huur in Haarlem. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig. De oppervlakte is..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?