Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Gemeubileerde 4 Kamer app. in Haarlem
€1450 | 78 m2

4 Kamer app. te huur in Haarlem. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 78 vierka..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Haarlem
€1350 | 57 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Haarlem. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kromme Elleboogsteeg 8 F. De oppervlakte is 57 vierkante meters. Woonrui..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Haarlem
€1350 | 57 m2

2 Kamer app. te huur in Haarlem. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: terras. De oppervlakte is 57 vierkante meters. ..

Dit zoek ik
Studio in Haarlem
€885 | 26 m2

Te huur: Studio. Deze wordt aangeboden in Haarlem. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Gedempte Oude Gracht. De opp..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Haarlem
€1200 | 50 m2

3 Kamer app. te huur in Haarlem. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig. De oppervlakte is 50 vierkant..

Dit zoek ik
Studio in Haarlem
€1200 | 60 m2

Studio te huur in Haarlem. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig. De oppervlakte is 60 vierkante meters. ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Haarlem
€1350 | 55 m2

3 Kamer app. te huur in Haarlem. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 55 vier..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Haarlem
€900 | 32 m2

Te huur aangeboden in Haarlem een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Korte Herenstraat. Het woonoppervlak bedraagt 32 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder z..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Haarlem
€1350 | 45 m2

In Haarlem is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 45 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Narcisplantsoen. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt v..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Kamer in Haarlem
€1495 | 63 m2

In Haarlem is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 63 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Spekstraat 2 C. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder ge..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?