Huurprofielen.nl biedt een goed aanbod van huurwoningen in heel Nederland, dus ook in de gemeente Velp . De huurhuizen die via Huurprofielen.nl worden aangeboden, zul je op een andere website niet zo snel tegenkomen. Wie overweegt om in Velp een huis te huren, is bij huurprofiel aan het juiste adres.

Rustige woonplaats

Velp is een rustige woonplaats die profiteert van alle grootstedelijke voorzieningen door de nabijheid van Arnhem. De plaats maakt deel uit van de gemeente Rheden. Velp ligt langs de A12 en langs de spoorlijn tussen Arnhem en Zutphen. Het noorden van Velp kenmerkt zich door rustige en bosrijke lanen. De woningen die hier staan zijn over het algemeen groot. Eengezinswoningen liggen er op aanzienlijke percelen. Appartementengebouwen staan verscholen tussen het groen. Ten zuiden van de spoorlijn staan eenvoudiger woningen. Maar ook hier kunnen mensen rustig wonen. De gemeente Rheden heeft plannen om de wijk Velp-Zuid verder te ontwikkelen.

Zuidrand van de Veluwe

Velp ligt aan de zuidrand van de Veluwe en nabij de agrarische gebieden in de uiterwaarden van de IJssel. Velp is een van de locaties waar de agrarische hogeschool Larenstein een vestiging heeft. Op de hogeschool, die samenwerkt met de universiteit van Wageningen, kunnen studenten unieke agrarische opleidingen volgen.

Via de website van Huurprofielen.nl maak je een profiel aan waarin je woonwensen staan omschreven. Verhuurders kunnen je naar aanleiding van dit profiel uitnodigen om hun woningaanbod te bezichtigen. Ook kan Huurprofielen.nl actief op zoek gaan naar een woning die goed bij jouw zoekcriteria past. Daardoor maakt Huurprofielen.nl het mogelijk om op eenvoudige wijze een huurwoning in Velp te vinden.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?