Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Kamer in Velp
€373 | 11 m2

Te huur aangeboden in Velp een Kamer, leeg. Straatnaam is: Zuider Parallelweg. Het woonoppervlak bedraagt 11 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgen..

Dit zoek ik
Kamer in Velp
€820 | 54 m2

Te huur: Kamer. Deze wordt aangeboden in Velp. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Zuider Parallelweg. De oppe..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Velp
€1390 | 82 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Velp. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Parkstraat. De opper..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Velp
€1250 | 86 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Velp. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Heemskerklaan. De oppe..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Velp
€2750 | 139 m2

In Velp is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 139 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Havelaarstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt do..

Dit zoek ik
Kamer in Velp
€568 | 23 m2

In Velp is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 23 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Zuider Parallelweg. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt doo..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Velp
€850 | 35 m2

Te huur aangeboden in Velp een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Stationsstraat. Het woonoppervlak bedraagt 35 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Velp
€1250 | 86 m2

In Velp is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 86 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Heemskerklaan. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt ver..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Velp
€1375 | 146 m2

4 Kamer app. te huur in Velp. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig. De oppervlakte is 146 vier..

Dit zoek ik
Kamer in Velp
€363 | 12 m2

Te huur aangeboden in Velp een Kamer, leeg. Straatnaam is: Zuider Parallelweg. Het woonoppervlak bedraagt 12 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. Huur



Waarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?