Het is nu gemakkelijker dan ooit om een huurwoning in Sittard te vinden. Huurprofielen.nl brengt woningzoekenden en verhuurders bij elkaar. Ook in Sittard worden via Huurprofielen.nl regelmatig mooie huurhuizen en appartementen aangeboden. Het aanbod is geschikt voor een ruime groep mensen die op zoek is naar een huurhuis: van starters tot mensen met een eigen woning die van plan zijn te gaan huren.

Een overzichtelijke, aantrekkelijke stad

Op een van de langst bewoonde plaatsen van Nederland ligt nu de plaats Sittard. Het is een overzichtelijke, aantrekkelijke stad. De plaats ligt op het smalste gedeelte van Limburg, nabij Duitsland, maar ook niet ver van België. Sittard is gunstig gelegen op een knooppunt van wegen. De stad ligt nabij de snelweg A2 tussen Eindhoven en Maastricht, en aan de provinciale weg die Roermond en Heerlen met elkaar verbindt. Sittard is per trein rechtstreeks verbonden met Heerlen, Maastricht, Eindhoven en Roermond.

Kleinschalige studentenstad

Als kleinschalige studentenstad heeft Sittard het nodige te bieden op het gebied van onderwijs en cultuur. HBO-studenten kunnen in Sittard terecht voor opleidingen op economisch en theologisch gebied en voor de lerarenopleiding. Het uitgaanscentrum concentreert zich rondom de historische markt, waar talloze cafeetjes en restaurants te vinden zijn. Sittard heeft een eigen poppodium, Fenix. Sittard heeft een bloeiend verenigingsleven. Met name de carnavalsverenigingen en de harmonie zijn zeer actief.

Huurprofielen.nl Sittard

Huurprofielen.nl is eenvoudig te gebruiken. De woningzoekende maakt zelf een profiel aan. Hierin kiest de woningzoekende de criteria waaraan zijn of haar nieuwe woning moet voldoen. Aanbieders van een huurwhuis doorzoeken het aanbod en nemen contact op met de potentiële huurder. Dus voor u het weet heeft u een huurwoning in Sittard gevonden.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?