Huurprofielen.nl is de ideale site voor mensen die op zoek zijn naar een huurwoning in Schevenigen . Via uitgekiende zoekcriteria wordt een match gemaakt tussen woningzoekenden die willen huren en woningaanbieders. De woningen die via Huurprofielen.nl in Scheveningen beschikbaar komen, worden nergens anders aangeboden.

Scheveningen maakt officieel onderdeel uit van Den Haag, maar heeft ook een heel eigen karakter. De plaats is bij veel mensen bekend als badplaats. Op het strand, op de pier en de boulevard zijn voor uiteenlopende mensen verschillende soorten vermaak te vinden. Het Kurhaus, ooit neergezet als hotel voor rijke badgasten, is nog altijd een centrum voor culturele activiteiten. Tegenover het Kurhaus bevindt zich een groot casino.

Daarnaast is Scheveningen een plaats waar gewerkt wordt. De haven is belangrijk voor de plaatselijke werkgelegenheid. Een klein deel van deze haven wordt ingenomen door de Scheveninger vissersvloot, die de vangst bij de plaatselijke visafslag laat verhandelen. Ook het toerisme en de huisvesting van congressen en conferenties genereert inkomsten voor Scheveningen. De nabijheid van Den Haag biedt volop werkgelegenheid in andere sectoren. Scheveningen is per tram rechtstreeks met de binnenstad van Den Haag verbonden.

Huurprofielen.nl werkt eenvoudig. Je bepaalt aan welke eisen en wensen jouw ideale woning voldoet. Het profiel dat op deze manier ontstaat, wordt doorgegeven aan geselecteerde aanbieders van huurhuizen en appartementen . Verhuurders nemen het initiatief om mensen te benaderen die op zoek zijn naar een woning. Via Huurprofielen.nl wordt je dus uitgenodigd om woningen te bezichtigen. Ook in de gemeente Scheveningen.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?