Als je u zoek bent naar een huurwoning in Middelburg , kan Huurprofielen.nl je verder helpen. Een profiel aanmaken is op Huurprofielen.nl heel eenvoudig. Verhuurders nemen aan de hand van het huurprofiel contact op. Op deze manier is het niet moeilijk om een huurhuis of appartement in Middelburg te vinden die aan je wensen voldoet.

De hoofdstad

Als hoofdstad van de provincie Zeeland vervult Middelburg een belangrijke functie voor de omgeving. Daarnaast weten veel toeristen deze charmante stad te vinden. Handel en dienstverlening zijn dan ook erg belangrijk voor de economie van de stad. Middelburg is een verkeersknooppunt voor de regio. De stad heeft een eigen intercitystation aan de spoorlijn tussen Vlissingen en Roosendaal. Het moderne stadsbusstation is het begin- en eindpunt van vrijwel alle regionale buslijnen. Ook op winkelgebied heeft Middelburg een regionale functie. Er is een uitgebreid winkelaanbod, variërend van de bekende winkelketens tot kleine boetiekjes en exclusieve winkels.

de monumentale binnenstad

In de monumentale binnenstad van Middelburg is sinds enige jaren de Roosevelt Academy gevestigd, een samenwerking tussen de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Zeeland. Daarnaast vindt men in de stad het Roosevelt Study Center, een vestiging van de Hogeschool en ROC's. Om de groei van de bevolking op te vangen, breidt Middelburg de moderne woonwijken aan de rand van de stad op beperkte schaal uit. Ook werkt de gemeente actief mee aan de ontwikkeling van bedrijventerreinen, recreatie- en uitgaansgebieden.

Aanbod huurwoningen Middelburg

Het aanbod van huurwoningen is op Huurprofielen.nl is heel divers. Hier vind je huurhuizen in alle prijsklassen, van starterswoningen en appartementen tot eengezinswoningen en penthouses. De woningen liggen verspreid door heel Nederland. Ook in Middelburg worden regelmatig woningen te huur aangeboden.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?