Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Gemeubileerde 4 Kamer app. in Middelburg
€1275 | 102 m2

Te huur aangeboden in Middelburg een 4 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Volkerakstraat. Het woonoppervlak bedraagt 102 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de vol..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Middelburg
€1200 | 64 m2

Te huur aangeboden in Middelburg een 4 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: De Ruyterstraat. Het woonoppervlak bedraagt 64 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toe..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Middelburg
€1295 | 57 m2

2 Kamer app. te huur in Middelburg. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 57 vierkante ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Middelburg
€760 | 55 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Middelburg. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Park de Griffioen. De ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Middelburg
€1895 | 170 m2

4 Kamer app. te huur in Middelburg. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 170 vi..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Middelburg
€1100 | 36 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Middelburg. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Hoogstraat. De oppervlakte is 36 vierkante meters. Woonruimte i..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Middelburg
€1495 | 90 m2

4 Kamer app. te huur in Middelburg. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig. De oppervlakte is 90 vierka..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Middelburg
€1450 | 108 m2

In Middelburg is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 108 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Langevieleweg. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenm..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Middelburg
€1225 | 65 m2

3 Kamer app. te huur in Middelburg. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 65 vierkante ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Middelburg
€1550 | 140 m2

Te huur aangeboden in Middelburg een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Hof van Sint Pieter. Het woonoppervlak bedraagt 140 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?