Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


2 Kamer app. in Middelburg
€1295 | 58 m2

Te huur aangeboden in Middelburg een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Lange Geere. Het woonoppervlak bedraagt 58 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Middelburg
€750 | 74 m2

Te huur aangeboden in Middelburg een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Amnestylaan. Het woonoppervlak bedraagt 74 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de..

Dit zoek ik
Kamer in Middelburg
€695 | 57 m2

In Middelburg is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 57 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Park de Griffioen. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonr..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Middelburg
€1170 | 49 m2

Te huur aangeboden in Middelburg een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Vlasmarkt. Het woonoppervlak bedraagt 49 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgen..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Middelburg
€1450 | 82 m2

In Middelburg is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 82 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Nieuwstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gek..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Middelburg
€1300 | 105 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Middelburg. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Prinsenhove. De oppe..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Middelburg
€695 | 56 m2

3 Kamer app. te huur in Middelburg. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 56 vierkante met..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Middelburg
€1195 | 130 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Middelburg. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Papenstraat. De oppe..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Middelburg
€885 | 30 m2

Te huur aangeboden in Middelburg een 2 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Banckertplein. Het woonoppervlak bedraagt 30 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de vol..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Middelburg
€1125 | 105 m2

Te huur aangeboden in Middelburg een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Brakstraat. Het woonoppervlak bedraagt 105 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zij..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?