Huurprofielen.nl is de ideale site voor mensen die op zoek zijn naar een huurwoning in Kampen. Via uitgekiende zoekcriteria wordt een match gemaakt tussen woningzoekenden die willen huren en woningaanbieders. De woningen die via Huurprofielen.nl in Kampen beschikbaar komen, worden nergens anders aangeboden.

De IJssel

In de stad Kampen speelt water een belangrijke rol. De rivier de IJssel stroomt vanuit Zwolle via Kampen in het IJsselmeer. Hierdoor was Kampen al in de middeleeuwen een belangrijke haven. Verschillende gebouwen in de historische binnenstad laten dit nog zien. Maar ook na de afsluiting van het IJsselmeer en de inpoldering van de Noordoostpolder en de Flevopolder is Kampen nog belangrijk als haven. De nieuwe Zuiderzeehaven is geschikt voor zeeschepen en daardoor een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven. De Kamper jachthaven is een trekpleister voor toeristen.

De woonwijken

De woonwijken rondom Kampen zijn ruim opgezet. Hier is het mogelijk om betaalbaar te wonen in een rustige omgeving. Vanuit Kampen is de stad Zwolle uitstekend te bereiken. De N50 sluit bij knooppunt Hattemerbroek aan op de snelweg A50. Kampen is per spoor met Zwolle verbonden. In de toekomst krijgt de gemeente een station aan de Hanzelijn, de doorgaande spoorverbinding tussen Almere, Lelystad, Zwolle en Groningen.

Huurprofielen

Huurprofielen.nl werkt eenvoudig. Je bepaalt aan welke eisen en wensen jouw ideale woning voldoet. Het profiel dat op deze manier ontstaat, wordt doorgegeven aan geselecteerde aanbieders van huurhuizen en appartementen. Verhuurders nemen het initiatief om mensen te benaderen die op zoek zijn naar een woning. Via Huurprofielen.nl wordt je dus uitgenodigd om woningen te bezichtigen. Ook in de gemeente Kampen.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?