Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Kampen
€771 | 70 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Kampen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Helenius de Cockplein. De ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Kampen
€1100 | 60 m2

Te huur aangeboden in Kampen een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Buiten Nieuwstraat. Het woonoppervlak bedraagt 60 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zi..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Kampen
€1245 | 120 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Kampen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kalmoessingel. De oppervlakte is 120 vierkante meters. Woonruimte i..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Kampen
€1255 | 121 m2

4 Kamer app. te huur in Kampen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig. De oppervlakte is 1..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Kampen
€450 | 20 m2

2 Kamer app. te huur in Kampen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 20 vierkante..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Kampen
€940 | 68 m2

Te huur aangeboden in Kampen een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Hofstraat. Het woonoppervlak bedraagt 68 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zij..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Kampen
€1029 | 88 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Kampen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Wederiklaan. De oppe..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Kampen
€1495 | 203 m2

Te huur aangeboden in Kampen een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: 2e Ebbingestraat. Het woonoppervlak bedraagt 203 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volg..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Kampen
€999 | 73 m2

In Kampen is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 73 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Molenstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt d..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Kampen
€1050 | 122 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Kampen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Hofstraat. De opper..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?