Huurprofielen.nl maakt een match tussen woningzoekenden en verhuurders van woningen. Ook in de gemeente Heerlen . Iedereen die een huis wil huren, maakt snel een profiel aan op Huurprofielen.nl. De huurprofielen zijn doorzoekbaar voor verhuurders die een woning beschikbaar hebben. Ook gaat het team van Huurprofielen.nl op zoek naar een geschikte woning.

De groene stad

De groene stad Heerlen bestaat uit enkele dorpskernen die naar elkaar zijn toegegroeid. Binnen de gemeente staan dan ook veel verschillende woningen: dorps- en stadshuizen, karakteristieke arbeiderswoningen, flats en appartementengebouwen. Het mijnbouwverleden heeft bijgedragen aan het groene karakter van de stad. Nadat de oude mijnschachten waren verlaten, bleven er open ruimtes in de stad over. Deze zijn slechts ten dele volgebouwd. De rest geeft Heerlen een parkachtig aanzien.

Het stadscentrum van Heerlen biedt een mooie mix van oud en nieuw. In het Thermenmuseum is te zien dat tweeduizend jaar geleden al Romeinen in Heerlen woonden. De historische panden aan de pleinen van Heerlen bieden nu onderdak aan restaurants en cafés. Het glaspaleis, gebouwd in de jaren dertig, is nu een milieuvriendelijke cultureel centrum. Buiten het centrum is het schachtgebouw van de Oranje-Nassaumijn nog te bewonderen. Heerlen is de centrale plaats in de stadsregio Parkstad Limburg. Vanaf het station van de stad vertrekken niet alleen Nederlandse, maar ook Duitse treinen.

Aanbod van huurwoningen

De appartementen en huurhuizen die via Huurprofielen.nl in Heerlen worden aangeboden zijn vrij uniek. Het aanbod via de website loopt uiteen van studentenwoningen en starterswoningen tot luxe appartementen. Huurprofielen.nl is daarom geschikt voor alle mensen die een huurwoning in Heerlen zoeken.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?