Als u op zoek bent naar een huurwoning in Haarlem , kan Huurprofielen.nl je verder helpen. Een profiel aanmaken is op Huurprofielen.nl heel eenvoudig. Verhuurders nemen aan de hand van het huurprofiel contact op. Op deze manier is het niet moeilijk om een huurhuis of appartement in Haarlem te vinden die aan uw wensen voldoet.

Winkelstad,/h2> Haarlem is in de wijde omgeving vooral bekend als winkelstad. De binnenstad biedt een gevarieerd winkelaanbod, waarin zowel de bekende winkelketens als exclusieve winkels vertegenwoordigd zijn. Ook het winkelcentrum Schalkwijk wordt door bezoekers als zeer goed beoordeeld. Maar Haarlem heeft meer te bieden. In de historische binnenstad zijn vele terrassen, cafés en restaurants te vinden. De stad is de vestigingsplaats van onder meer het Spaarnestad Fotoarchief, het Frans Halsmuseum en het Teylers Museum, het oudste museum van Nederland. Haarlem is tevens bekend als locatie van Bevrijdingspop, de Haarlemse Stripdagen en Haarlem Jazzstad. Sportliefhebbers kennen de stad van de jaarlijkse Honkbalweek en de tweejaarlijkse Basketbalweek.

Mooie omgeving

De gemeente Haarlem ligt in een schitterende omgeving. In het noordoosten mondt de kronkelende Spaarne uit bij het schilderachtige plaatsje Spaarndam. In het westen liggen uitgestrekte duingebieden en kustplaatsen als Zandvoort en Bloemendaal. Vooral ten zuiden van de stad zijn de bloembollenvelden te vinden.

Aanbod van huurwoningen

Het aanbod van huurwoningen is op Huurprofielen.nl is heel divers. Hier vind u huurhuizen in alle prijsklassen, van starterswoningen en appartementen tot eengezinswoningen en penthouses. De woningen liggen verspreid door heel Nederland. Ook in Haarlem worden regelmatig woningen te huur aangeboden.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?