Huurprofielen.nl maakt een match tussen woningzoekenden en verhuurders van woningen. Ook in de gemeente Dordrecht. Iedereen die een huis wil huren, maakt snel een profiel aan op Huurprofielen.nl. De huurprofielen zijn doorzoekbaar voor verhuurders die een woning beschikbaar hebben. Ook gaat het team van Huurprofielen.nl op zoek naar een geschikte woning.

Water in Dordrecht

Water speelt een belangrijke rol in de stad Dordrecht. De stad ligt op een eigen eiland, tussen de rivieren Merwede, Oude Maas, Hollands Diep en Dortse Kil. Vlakbij de stad ligt natuurgebied de Hollandse Biesbosch, een gebied waar bezoekers onder meer bootjes kunnen huren en een beverdam bewonderen. Ook voor de economie van de stad is water belangrijk. Scheepsbouw, metaalindustrie, houtindustrie en enige chemische industrie zorgen voor veel werkgelegenheid in de omgeving.

Dordrecht is een stad met variatie. In de binnenstad zijn veel historische panden te vinden. In de buitenwijken wisselen hoog- en laagbouw elkaar af. Er worden rondom Dordrecht nog altijd nieuwe wijken gebouwd. Ook werkt de stad aan de realisatie van een onderwijspark en een gezondheidspark. In de stad vinden veel verschillende evenementen plaats. Iedere maand openen de kunst-, boek- en antiekwinkels op zondag hun deuren. Er vinden een popfestival en een evenement met klassieke concerten plaats. De historische havens van de stad vormen jaarlijks het toneel voor het stoomschepenfestival Dordt in Stoom.

De appartementen en huurwoningen die via Huurprofielen.nl in Dordrecht worden aangeboden zijn soms uniek. De beschikbare huurwoningen worden namelijk bijna nergens anders aangeboden. Het aanbod via de website loopt uiteen van studentenwoningen en starterswoningen tot luxe appartementen. Huurprofielen.nl is daarom geschikt voor alle mensen die een huurwoning in Dordrecht zoeken.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?