Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Gemeubileerde Studio in Dordrecht
€1200 | 32 m2

In Dordrecht is een Studio te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 32 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Schrijversstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De w..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Dordrecht
€1250 | 85 m2

Te huur aangeboden in Dordrecht een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Wijnstraat. Het woonoppervlak bedraagt 85 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende..

Dit zoek ik
Kamer in Dordrecht
€615 | 25 m2

Kamer te huur in Dordrecht. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 25 vierkante met..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Dordrecht
€1041 | 63 m2

2 Kamer app. te huur in Dordrecht. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 63 vierkan..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Dordrecht
€1041 | 63 m2

3 Kamer app. te huur in Dordrecht. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, balkon. De oppervla..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Dordrecht
€1175 | 100 m2

4 Kamer app. te huur in Dordrecht. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 100 vierkante me..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Dordrecht
€925 | 40 m2

In Dordrecht is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 40 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Koninginnestraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimt..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Dordrecht
€1300 | 85 m2

In Dordrecht is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 85 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Helmersstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Dordrecht
€940 | 54 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Dordrecht. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Wijnstraat. De oppervlakte is 54 vierkante meters. Woonruimte ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Dordrecht
€1250 | 87 m2

In Dordrecht is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 87 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Koninginnestraat 40. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder g..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?