Een huurwoning in Deventer vind je via huurprofielen.nl. Via deze website wordt een uniek bestand beschikbare huurwoningen aangeboden, waarvan nog nauwelijks bekend is dat ze te huur staan. Het bestand is zeer divers. Het bevat alle prijsklassen en woningtypen. De huurwoningen liggen verspreid door heel Nederland. Ook woningen in Deventer maken regelmatig deel uit van het aanbod op huurprofielen.nl

Over Deventer

De groene stad Deventer strekt zich uit langs de oevers van de IJssel. De binnenstad heeft bewoners en bezoekers veel te bieden. In de vroege middeleeuwen was Deventer een bisschopsstad, in de late middeleeuwen een belangrijke handelsplaats. Het rijke verleden is nog altijd aan de monumentale binnenstad af te lezen. Rondom de historische binnenstad is opmerkelijk veel groen te vinden. Zo ligt er onder meer een fraai stadspark op de plaats van de oude vestingwerken van de stad.

Het centrum

In de straten rondom de Brink zijn volop winkels en horecagelegenheden te vinden, die een verblijf in Deventer aangenaam maken. Ook kent de stad enkele bioscopen en theaters. De stad ontleent onder meer werkgelegenheid aan handel en toerisme. Daarnaast zijn er van oudsher veel uitgevers en drukkerijen in de stad gevestigd. Niet voor niets organiseert de stad Deventer jaarlijks een enorme boekenmarkt.

Woningverhuurders kunnen de profielen bekijken die door woningzoekenden zijn aangemaakt. Zij nemen contact op met de potentiële huurders waarvan de zoekcriteria het beste bij het aangeboden huurhuis passen. huurprofielen.nl gaat ook zelf op zoek om een passende match te maken. Een woning in Deventer zoeken is bij huurprofielen.nl dus erg eenvoudig. Deventer ligt aan de spoorlijn tussen Apeldoorn en Almelo. De stad is goed bereikbaar via de snelweg A1.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?