Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Kamer in Deventer
€540 | 18 m2

In Deventer is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 18 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Treurnietsgang. De woning is binnenkort beschikbaar. De woo..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Deventer
€895 | 69 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Deventer. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Putmanstraat. De oppervlakte is 69 vierkante meters. Woonruimte ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Deventer
€1195 | 72 m2

Te huur aangeboden in Deventer een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Raamstraat. Het woonoppervlak bedraagt 72 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Deventer
€1250 | 75 m2

Te huur aangeboden in Deventer een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Grote Overstraat. Het woonoppervlak bedraagt 75 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zi..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Deventer
€1050 | 74 m2

Te huur aangeboden in Deventer een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Twentsestraat. Het woonoppervlak bedraagt 74 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Deventer
€1020 | 91 m2

In Deventer is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 91 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Doornenburg. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt ve..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Deventer
€900 | 38 m2

In Deventer is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 38 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: T.G. Gibsonstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woo..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Deventer
€1120 | 49 m2

In Deventer is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 49 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Sandrasteeg. De woning is binnenkort beschikbaar. De w..

Dit zoek ik
Studio in Deventer
€800 | 28 m2

Te huur aangeboden in Deventer een Studio, leeg. Straatnaam is: Molenbelt. Het woonoppervlak bedraagt 28 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Deventer
€845 | 45 m2

Te huur aangeboden in Deventer een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Kleine Overstraat. Het woonoppervlak bedraagt 45 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn d..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?