Een huurwoning in Breda vind je via huurprofielen.nl. Via deze website wordt een uniek bestand beschikbare huurwoningen aangeboden, waarvan nog nauwelijks bekend is dat ze te huur staan. Het bestand is zeer divers. Het bevat alle prijsklassen en woningtypen. De woningen liggen verspreid door heel Nederland. Ook woningen in Breda maken regelmatig deel uit van het aanbod op huurprofielen.nl

Over Breda

De West-Brabantse stad Breda wordt ook wel het 's-Gravenhage van het zuiden genoemd. Dit heeft te maken met het verleden als bestuurscentrum, maar ook met het uiterlijk van de stad. De binnenstad is monumentaal en omgeven door statige lanen. In de stad is goed te zien dat Breda ooit een belangrijke garnizoensstad was. Het kasteel van Breda en verschillende verdedigingswerken zijn nog altijd te bewonderen. De vestiging van de Koninklijke Militaire Academie maakt van Breda een bijzondere studentenstad.

De economie van Breda

De economie van Breda is veelzijdig. Er zijn enkele industrieterreinen, maar ook Defensie en de diverse onderwijsinstellingen zorgen voor werkgelegenheid in de stad. De binnenstad van Breda trekt een publiek uit de wijde omgeving aan. Ook toeristen weten de stad te vinden. De stad is goed ontsloten door diverse snelwegen en het openbaar vervoernetwerk. De bereikbaarheid van Breda zal verder toenemen door de hogesnelheidslijn tussen Amsterdam, Schiphol, Antwerpen en Parijs.

Woning huren in Breda

Woningverhuurders kunnen de profielen bekijken die door woningzoekenden zijn aangemaakt. Zij nemen contact op met de potentiële huurders waarvan de zoekcriteria het beste bij het aangeboden huurhuis passen. huurprofielen.nl gaat ook zelf op zoek om een passende match te maken. Een woning in Breda zoeken is bij huurprofielen.nl dus erg eenvoudig.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?