Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Breda
€1375 | 72 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Breda. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Sweelincklaan. De oppe..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Breda
€1250 | 100 m2

In Breda is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 100 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Teteringsedijk. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenm..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Breda
€944 | 44 m2

Te huur aangeboden in Breda een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Karnemelkstraat. Het woonoppervlak bedraagt 44 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zij..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Breda
€771 | 33 m2

In Breda is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 33 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Karnemelkstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Breda
€1495 | 118 m2

4 Kamer app. te huur in Breda. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig. De oppervlakte is 118 vierkan..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Kamer in Breda
€1172 | 40 m2

Kamer te huur in Breda. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 40 vierkante ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Breda
€1400 | 88 m2

Te huur aangeboden in Breda een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Graaf Hendrik III laan. Het woonoppervlak bedraagt 88 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken ..

Dit zoek ik
Studio in Breda
€1200 | 60 m2

In Breda is een Studio te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 60 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Nieuwe Huizen. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Breda
€1375 | 78 m2

4 Kamer app. te huur in Breda. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, balkon. De oppervlakte is 78 vie..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Breda
€1095 | 65 m2

In Breda is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 65 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Tilburgseweg. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt do..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?