Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Breda
€1295 | 80 m2

3 Kamer app. te huur in Breda. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 80 vierkante meters...

Dit zoek ik
Kamer in Breda
€305 | 12 m2

Kamer te huur in Breda. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 12 vierkante me..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Breda
€1245 | 61 m2

Te huur aangeboden in Breda een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Vijfhagen. Het woonoppervlak bedraagt 61 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Breda
€725 | 40 m2

3 Kamer app. te huur in Breda. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 40 vierkante mete..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Breda
€1050 | 74 m2

Te huur aangeboden in Breda een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Houtmarkt. Het woonoppervlak bedraagt 74 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Breda
€1350 | 90 m2

4 Kamer app. te huur in Breda. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig. De oppervlakte is 90 vierkan..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Breda
€1275 | 70 m2

4 Kamer app. te huur in Breda. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De oppervlakte is 70 vierkante m..

Dit zoek ik
Kamer in Breda
€450 | 12 m2

Te huur aangeboden in Breda een Kamer, leeg. Straatnaam is: Teteringsedijk. Het woonoppervlak bedraagt 12 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn d..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Breda
€1050 | 50 m2

In Breda is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 50 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Ginnekenweg. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmer..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Breda
€1425 | 65 m2

4 Kamer app. te huur in Breda. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, balkon. De oppervlakte is 65 vi..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?