Als je op zoek bent naar een huurwoning in Alphen aan den Rijn, kan huurprofiel.nl je verder helpen. Een profiel aanmaken is op huurprofiel.nl heel eenvoudig. Verhuurders nemen aan de hand van het huurprofiel contact op. Op deze manier is het niet moeilijk om een huurhuis of appartement in Alphen aan den Rijn te vinden die aan je wensen voldoet.

Midden in het Groene Hart van Holland

Alphen aan den Rijn vormt met de dorpen Zwammerdam en Aarlanderveen één gemeente. De gemeente ligt midden in het Groene Hart van Holland. Dat betekent dat de plaats wordt omgeven door plassen en veenweidegebieden. Tegelijkertijd garandeert het een centrale ligging tussen grotere steden als Leiden en Utrecht. Alphen is per spoor met deze steden verbonden. Ook ligt er vanuit de plaats een lightrailverbinding naar Boskoop en Gouda. De kern Alphen aan den Rijn is goed ontsloten door een ringweg. Via een brede regionale weg is de snelweg A4 gemakkelijk te bereiken.

Drie gedeelten

Alphen aan den Rijn kan in grofweg drieën worden verdeeld. Het centrum langs de Oude Rijn biedt een aardige mix van oud en modern. Hier bevinden zich de belangrijkste winkels en horecagelegenheden. In het noorden ligt een stadswijk die de afgelopen zestig jaar is gerealiseerd. Het is een mengeling tussen hoog- en laagbouw. De bebouwing die als laatste gerealiseerd is, ligt ten zuiden van het centrum. Alphen aan den Rijn heeft een eigen pop- en cultuurpodium. Daarnaast liggen het vogelpark Avifauna en het historische themapark Archeon binnen de gemeentegrenzen.

Het aanbod van huurwoningen is op huurprofiel.nl is heel divers. Hier vind u huurhuizen in alle prijsklassen, van starterswoningen en appartementen tot eengezinswoningen en penthouses. De woningen liggen verspreid door heel Nederland. Ook in Alphen aan den Rijn worden regelmatig woningen te huur aangeboden.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?