Appartement huren Rotterdam geeft je toegang tot de enige echte havenstad van Nederland. Rotterdam behoort tot één van de grootste steden van Nederland en groeit nog volop. Geen dag in Rotterdam is hetzelfde dankzij de continue ontwikkeling. Na de tweede wereldoorlog was Rotterdam één van de weinige steden die helemaal opnieuw moest beginnen. Het complete centrum was van de kaart gevaagd. Dit gaf architecten wel weer de kans om een nieuw centrum te bouwen. Rotterdam is dan ook één van de weinige hoofdsteden met het nieuwste centrum van Nederland. Ontdek de hoogbouw en indrukwekkende architectuur waarin de Rotterdammers vandaag de dag nog steeds aan het groeien zijn. Ze blijven ontwikkelen en nieuwe trekpleisters voor de stad ontwikkelen. Neem bijvoorbeeld het nieuwe centraal station Rotterdam of het unieke overdekte marktgebouw van de stad.

Appartement huren Rotterdam in het centrum van de stad

Het grote aanbod aan nieuwbouw geeft projectontwikkelaars de kans om ook nieuwbouw appartementen te ontwikkelen. De appartementen worden vaak in hoge woontorens ontwikkeld in het hartje van de stad. Met uitzicht op het havengebied of de Erasmusbrug loopt iedere Rotterdammer warm voor haar stad. Een appartement huren Rotterdam kan al vanaf € 690 waardoor je zelfs binnen de huurtoeslag grens van 2014 valt. Het fijne van vrije sector is dat je geen wachtlijsten hebt. Als je het echt graag wilt dan kan je zelfs deze maand nog een appartement huren Rotterdam. Zo kan je verblijven op een hoog niveau in de Rotterdamse stad.

In Rotterdam vind je niet alleen veel prachtige appartementen die kaal worden opgeleverd, maar je vind er ook veel gestoffeerde appartementen. Dit soort appartementen zijn ideaal voor tijdelijke huur. Stel je laat een prachtige nieuwbouw woning bouwen in Rotterdam. Dan wil je natuurlijk wel verblijven in een tijdelijke woning met je gezin. Gelukkig kan je toegang krijgen tot een gestoffeerd appartement in Rotterdam. Deze appartementen zijn vaak modern gestoffeerd en staan in de meeste situaties gewoon te koop. Tot de tijd is aangebroken dat er een koper gevonden wordt kan een verkoper ervoor kiezen om de woning gestoffeerd te verhuren. Je kan zo een appartement huren voor een redelijke prijs inclusief stoffering en soms zelfs inrichting. Ideaal als je soms een paar maanden in de havenstad wil verblijven i.v.m. werk of de verkoop van je woning.

Verblijf in de buurt van alle voorzieningen in Rotterdam

Een appartement huren Rotterdam geeft je de mogelijkheid om boven alle voorzieningen te wonen. Dankzij het uitstekende openbaar vervoersnetwerk kan je overal gaan en staan waar je maar wilt. Maak kennis met het vernieuwde winkelcentrum of doe boodschappen in de beroemde markthal van de stad. Deze unieke stad laat je ontdekken hoe het echte leven in Rotterdam is. Alles is binnen handbereik en voor je het weet sta je alweer te genieten van het uitzicht op het water vanuit je eigen appartement in Rotterdam.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?