Den haag is de hofstad van Nederland en het centrale hart van onze regering. Een appartement huren in Den Haag kan lekker dichtbij de zee in Scheveningen of het echte stadsleven in het centrum van de stad. Soms lijkt het alsof twee werelden samenkomen. De relaxte sfeer van het strand in combinatie met de bruisende en vooral uitdagende sfeer in het centrum. Huren Den Haag is een verblijf vol gezelligheid en interessante wijken. Binnen de vrije sector kan je keer op keer kennis maken met de unieke plekjes van Den Haag. Verblijf nu zelf in de stad achter de duinen.

Nieuwbouw huren Den Haag

Den haag investeert steeds meer in de vrije sector en een nieuwbouw appartement huren Den Haag is helemaal geen gek idee. Hierbij wordt er vooral gedacht aan de lagere inkomens. Zo kan je eindelijk met een laag inkomen binnen de vrije sector in Den Haag huren. Je hoeft zo niet meer afhankelijk te zijn van het lange traject voor een sociale huurwoning. Een traject dat soms jaren duurt en dat terwijl je er soms niet eens voor in aanmerking komt omdat je een tweeverdiener bent. Tweeverdieners krijgen namelijk geen huurtoeslag omdat hun inkomen al snel samen te hoog is. Naast dit feit wordt de huur verhoogd aan de hand van je inkomen. Waardoor je al snel meer betaalt dan een vrije sector woning. Gelukkig kan je wel terecht in de nieuwbouw waar je soms al binnen 4 weken een appartement kan huren tegen een reële prijs.

Wonen bij de zee in Scheveningen

Een appartement huren Den Haag geeft je de mogelijkheid om te wonen in de buurt van de zee. Binnen de vrije sector vind je diverse prachtige appartementen met uitzicht op zee. Vooral als je voor een appartement kiest dat wat hoger gelegen ligt. Je kan zo direct uitkijken op de zee en genieten van het heerlijke uitzicht. Met een appartement in de populaire wijk heb je direct toegang tot de duinen of een heerlijke strandwandeling. Tijdens de zomermaanden kan je plaats nemen bij de gezellige strandtentjes en heerlijk uit eten gaan. Ontdek zelf hoe je kan genieten in deze bruisende wijk. Met een vrije sector huurwoning kan je al binnen 4 weken verhuizen naar een schitterend appartement met uitzicht op zee.

Wonen in karakteristieke centrum woningen

In het Haagse Zeeeheldenkwartier of het centrum van de stad vind je verschillende karakteristieke woningen die je alleen in Den haag tegenkomt. Geniet van de Haagse gezelligheid terwijl de tram voor de deur stopt om je door de rest van de stad te verplaatsen. Pak ook gerust de fiets want de meeste bezienswaardigheden liggen op fietsafstand. Zo kan je gerust op de fiets naar je favoriete plekjes in de stad zonder dat het je veel tijd hoeft te kosten. Ontdek zelf de stad Den haag en alles wat hierbij komt kijken als je gaat huren Den Haag.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?