Een appartement huren in Arnhem in de vrije sector kom je twee dingen tegen. Een echte studenten studio of een luxe appartement. Arnhem is gebouwd op studenten die studeren aan de Hanzehogeschool. Deze studenten brengen gelijktijdig een hoop gezelligheid naar de stad. In de historische binnenstad kan je nog echt even voelen hoe het was tijdens de slag om Arnhem. De oorlog heeft diepe wonden veroorzaakt in het historische hart. Hieromheen zijn de laatste jaren veel nieuwe wijken gebouwd. Daarbuiten kan je vooral genieten van de prachtige natuur die in de loop der jaren gevormd is tussen Arnhem en Nijmegen. Ondanks dat het buiten Arnhem prachtig is kan het in de stad zelf ook heel mooi zijn. Zo heeft de stad bijvoorbeeld de prijs van groenste stad van Europa in de wacht gesleept. Arnhem is dus zeker een stad waarin je wil gaan wonen.

Betaalbaar wonen in Arnhem

Een appartement huren Arnhem is een stuk betaalbaarder als je het vergelijkt met andere grote steden. De gemiddelde prijs ligt namelijk een stuk lager. Zelfs in de vrije sector kan je zo een betaalbare woning vinden. Vooral het aanbod in appartementen is groot. Maar als je iets betaalbaars gevonden hebt dan is het slim om direct te reageren. Een late reactie kan ervoor zorgen dat de woning alweer vergeven is. Ga vandaag nog betaalbaar wonen in Arnhem en boek in ruil voor een lage maandprijs het perfecte appartement. Je kan zelfs betaalbaar wonen in het centrum van de stad en dit maakt het extra leuk om een woning te zoeken.

Ontdek de stad met een stadswandeling

Een appartement huren Arnhem kan spannend zijn omdat je vaak niet weet wat je te wachten staat. Iedere stad is anders en dus kan een stadswandeling slim zijn. Je maakt zo te voet kennis met de stad. Onderweg zie je de leukste plekjes en de plekken waar je misschien liever niet wil wonen. Ondertussen kan je tussenstops maken en culinair genieten want Arnhem staat ook zeker weten bekend om de heerlijkste restaurants. Je kan hier genieten van verschillende culinaire maaltijden. Proef zo de verschillende smaken van de stad en ontdek waar je graag zou willen worden. Wordt het een appartement in het centrum van Arnhem of toch net buiten de grote stad? Zo kan je ook genieten in de wijken rondom de stad.

Direct een appartement huren Arnhem

In Arnhem kan je direct een appartement huren rondom de grote stad of midden in het centrum. De stad staat bekend om de unieke woongelegenheden en dankzij de vrije sector kan je vaak al binnen vier weken in je nieuwe appartement wonen. Ontdek de kleine straatjes rondom het centrum en de prachtige appartementen die hier te huur staan. Sommige zijn zelfs gestoffeerd te huur en andere worden natuurlijk gewoon kaal opgeleverd. Heb je online iets leuks gezien? Reageer direct zodat je de volgende maand al in je nieuwe stekkie kan intrekken. Zelfs als het achteraf niets blijkt te zijn is het belangrijk om direct te reageren en zo kans te maken op je eigen appartement in Arnhem.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?