Een appartement huren in Amsterdam kan ideaal zijn als je in de buurt van je werk wilt wonen of omdat je gewoon wil genieten van de sfeer in de hoofdstad. Het enige nadeel van een appartement huren Amsterdam is het aanbod. Er willen meer mensen wonen in de stad dan dat er woningen zijn. Vooral als je een woning wilt huren binnen de sociale sector. Gemiddeld ligt de wachttijd in de hoofdstad tussen de 8 en 15 jaar. Daarbij dien je ook nog eens aan de eisen te voldoen en mag je absoluut niet teveel verdienen. Tweeverdieners worden vrijwel direct uitgesloten voor sociale huur. Een appartement huren Amsterdam binnen de vrije sector kan direct en zonder wachtlijst. Je kan zo eindelijk opzoek gaan naar je eigen woning binnen de hoofdstad.

Direct reageren op een appartement Amsterdam

Online kan je direct een kijkje nemen bij honderden appartementen in jou favoriete wijken in Amsterdam. Of je nu wil wonen in de nieuwbouw van Amsterdam Zuidoost of midden in het centrum boven de winkelstraten van de hoofdstad. Online vind je in vrijwel iedere woonwijk een passend aanbod. Als je een leuk appartement tegenkomt dan is het belangrijk om direct te reageren. Doordat er geen wachtlijst is verdwijnen de meeste appartementen regelmatig binnen het aanbod. Iedere maand is er uiteraard wel weer een nieuwe aanvoer van appartementen. Je krijgt de kans om direct te reageren en een mooi plekje te vinden om te wonen in Amsterdam. Gemiddeld staan de meeste appartementen slechts een paar maanden dus wees er snel bij.

Nieuwbouw appartement huren Amsterdam

Net als in de rest van Nederland wordt er de laatste jaren veel nieuwbouw gebouwd in Nederland. Het voordeel van een nieuwbouw appartement in Amsterdam is dat de woning van alle luxe is voorzien. Zo vind je hier de nieuwste keukens en badkamers. Daarbij ben je vaak ook nog eens de eerste bewoner. Dit heeft als voordeel dat de appartementen absoluut niet uitgeleefd zijn of last hebben van achterstallig onderhoud. Je kan tevens genieten van een luxe inbouwkeuken in plaats van een klein keukenblokje met bijna geen apparatuur. Zelfs de badkamer is voorzien van alle luxe en soms zelfs voorzien van een inloopdouche. Ontdek de luxe in Amsterdam en vaak betaal je er net zoveel voor als een appartement in het centrum van de stad. Het enige nadeel is wel dat de nieuwbouw appartementen vaak net buiten het centrum liggen. Maar dankzij de uitstekende openbaar vervoer verbindingen moet dit geen enkel probleem vormen.

Tijdelijke huur in Amsterdam

Je kan een appartement huren Amsterdam eventueel ook tijdelijk huren. Dit is handig als je wacht op de oplevering van je woning of als je eerst wilt kijken of Amsterdam wat voor jou is. Vaak zijn het woningen die op dit moment te koop staan in de hoofdstad. Deze woningen kan je tijdelijk huren tegen een redelijke prijs. Handig als je niet vast wil zitten aan een huurcontract en iedere maand de optie wil hebben om op te zeggen.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?