De vrije sector Amsterdam geeft je de mogelijkheid om een appartement te huren op a-locaties waar je normaal gesproken nooit terecht komt. Wie kan er namelijk in deze tijd nog een appartement kopen in de Amsterdamse Jordaan of het centrum van de stad? De meeste woningen of zelfs studio’s gaan voor miljoenen weg. Gelukkig kan je overwegen om te huren Amsterdam. Een huurwoningen kost geen miljoenen, maar slechts een paar honderd euro per maand. Heel soms kom je zelfs een huurwoning binnen de vrije sector tegen die valt onder de huurtoeslag regeling. Dit is overigens wel een uitzondering in Amsterdam, maar ze bestaan absoluut. Het gaat hier vaak wel om zeer kleine studio’s. Maak vandaag nog een einde aan de lange wachtlijsten van soms 10 jaar voor het huren in Amsterdam en kies voor de vrije sector binnen de hoofdstad.

Jou kans om te wonen in het centrum van Amsterdam

Een woning in het centrum van de hoofdstad is voor heel veel Nederlanders en bekende buitenlanders een droom. Helaas hangen er prijskaartjes van vele tonnen en soms miljoenen euro’s aan een appartement in het centrum van de stad. Toch is wonen in het centrum van de hoofdstad een unieke ervaring. Heb je hier alleen niet het geld voor? Maak vandaag nog kennis met de vrije sector Amsterdam en ontdek wat je kan huren binnen jouw budget. Voor de prijs van een eengezinswoning ergens in Nederland huur je nu een appartement in Amsterdam. Zo past er eindelijk iets binnen je budget en dit allemaal zonder wachtlijst. Regelmatig worden er nieuwe woningen op de vrije sector lijst gezet. Er is zo altijd wel een woning beschikbaar die past bij jouw droom om te wonen in de hoofdstad.

Huurprijzen vrije sector Amsterdam

In tegenstelling tot de rest van Nederland stijgen de huurprijzen vrije sector Amsterdam wel regelmatig. Het aanbod daarentegen stijgt ook, waardoor je wel voldoende keuze hebt om een huurwoning te vinden. Ondanks dat het aanbod stijgt is er ook genoeg vraag. De meeste appartementen in het centrum van de stad zijn vaak al snel verhuurt vooral als de prijs voor een huurwoning redelijk is. Het is dus slim om altijd snel te reageren op een huurwoning in de vrije sector Amsterdam. Wil je voordelig wonen in Amsterdam? Reageer dan zo snel mogelijk want een half jaar later kunnen de prijzen alweer een stuk hoger liggen. Profiteer nu nog van de lage prijzen en reageer zo snel mogelijk op een nieuwe woning in de hoofdstad.

Huren in de buurt van de leukste voorzieningen

Amsterdam is een hoofdstad die bekend staat om de leukste voorzieningen. Geniet van de gezelligheid in de Bijlmer of ontdek de diverse musea van de stad. Iedere dag is er wel iets te beleven. Rondom de Dam vind je bijvoorbeeld een gezellig winkelgebied dat 7 dagen per jaar geopend is. Naast het winkelgebied kan je natuurlijk gezellig uitgaan in de diverse kroegen langs de Amsterdamse grachten. Daarnaast ben je tegelijkertijd aangesloten met de rest van de wereld dankzij de toegang tot Schiphol of Amsterdam Centraal station.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?