Op Huurprofielen.nl komen woningzoekenden en aanbieders van huurwoningen bij elkaar. In het aanbod op Huurprofielen.nl zijn regelmatig mooie appartementen en huurhuizen in Voorburg te vinden. Het aanbod loopt uiteen van goedkope starterswoningen tot luxe penthouses. De aangeboden woningen bevinden zich door heel Nederland, waaronder in de gemeente Voorburg.

Voorburg, dat samen met buurplaats Leidschendam een gemeente vormt, is al eeuwenlang een gewilde vestigingsplaats. Er woonden al mensen in de prehistorie, en ook de Romeinen hebben er hun sporen achtergelaten. In de gemeente is nog zichtbaar dat diverse rijke families uit den Haag hun huis of zomerverblijf lieten bouwen. In de eerste helft van de twintigste eeuw is Voorburg in hoog tempo volgebouwd. Een deel van de landgoederen is verdwenen, maar er is nog redelijk wat groen in de stad te vinden. Een aanzienlijk deel van de woningvoorraad bestaat uit gewilde huizen uit de jaren twintig en dertig.

Voorburg ligt op een knooppunt van wegen. De snelwegen A12 en A4 kruisen elkaar bij de stad. Ook lopen de spoorlijn tussen Amsterdam en Rotterdam en de spoorlijn van Den Haag naar Utrecht door de gemeente. In en vlak buiten Voorburg liggen verschillende belangrijke stations. Daarnaast doen bussen, trams en de lightrail uit de regio Den Haag de stad aan.

Als woningzoekende maakt u u zelf een profiel aan op Huurprofielen.nl. In het profiel komen de eisen en wensen te staan die jij aan je huurwoning stelt. Aanbieders van huurhuizen en de medewerkers van Huurprofielen.nl kunnen het profiel doorzoeken en de woningzoekenden een aanbod doen. Zo komt heel snel een match tot stand van potentiële huurders en verhuurders in Voorburg.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?