Een huurwoning in Venl vind je via Huurprofielen.nl. Via deze website wordt een uniek bestand beschikbare huurwoningen aangeboden, waarvan nog nauwelijks bekend is dat ze te huur staan. Het bestand is zeer divers. Het bevat alle prijsklassen en woningtypen. De woningen liggen verspreid door heel Nederland. Ook woningen in Venlo maken regelmatig deel uit van het aanbod op Huurprofielen.nl

Werkstad

Venlo is een echte werkstad. De stad fungeert als belangrijke toegangspoort naar het Duitse Ruhrgebied. Dagelijks passeren vele vrachtwagens de grens bij Venlo. De stad heeft ook enkele havens, waarvan er één gedeeltelijk geschikt is voor zeeschepen. In Venlo zijn verschillende transport- en overslagbedrijven gevestigd. Daarnaast heeft een aantal grote industriële ondernemingen een vestiging in Venlo. In de stad is ook een grote groente- en fruitveiling gevestigd, waar agrarische producten uit de wijde omgeving worden verhandeld.

De Venlose binnenstad heeft haar middeleeuwse uiterlijk grotendeels verloren tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het stadsbestuur werkt er hard aan de binnenstad aantrekkelijker te maken voor bezoekers. Langs de Maasboulevard verrijst een hernieuwd centrum met woningen, winkels, horeca en een theater. Het Limburgs Museum is al langer een blikvanger. Venlo ligt aan drie belangrijke snelwegen en is per spoor verbonden met Nijmegen, Roermond en Eindhoven.

Woningverhuurders kunnen de profielen bekijken die door woningzoekenden zijn aangemaakt. Zij nemen contact op met de potentiële huurders waarvan de zoekcriteria het beste bij het aangeboden huurhuis passen. Huurprofielen.nl gaat ook zelf op zoek om een passende match te maken. Een woning in Venlo zoeken is bij Huurprofielen.nl dus erg eenvoudig.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?