Tilburg is een echte Brabantse stad waarbij u direct de sfeer en karakter proeft. Het is levendige stad waar eigenlijk altijd wel iets te beleven is. Door het grote aanbod in uitgaansgelegenheden en winkels is er op iedere dag van de week iets te beleven. Doordat Tilburg geen gigantische stad is zou u in theorie als met de fiets kunnen bereiken. Het is dus zeker een centrale stad waarbij de plek van uw woning niet bepalend is voor wat u gaat doen deze week. Huurwoningen in Tilburg zijn zowel rustig gelegen als centraal in de stad. Vanaf iedere plek kan u terug het centrum in komen en genieten van de Brabantse gastvrijheid. Tilburg staat ook bekend om gezellige evenementen zoals de grootste kermis van Nederland. Iedere zomer wordt dit evenement grootschalig in de binnenstad van Tilburg georganiseerd. Dit is slechts een tipje van de sluier van alle evenementen in de Brabantse stad. Uiteraard kan u in de stad ook terecht voor kunst en cultuur. Het beroemde 013 poppodium is de plek waar muzikanten hun optredens in de Brabantse stad organiseren. Daarnaast is er nog de Tilburgse schouwburg waar u terecht kan voor een stukje theater. Grote shows worden hier georganiseerd zodat u kan genieten van een echt huzarenstukje in Tilburg.

Woning huren in Tilburg

Tilburg doet alles aan infrastructuur binnen de stad. Zo zijn er speciale fietsroutes die alle stadsdelen met elkaar verbinden. Van de Spoorzone tot de binnenstad en de Piushaven alles is met elkaar verbonden. Dankzij de handige fietsroutes maakt het niet uit waar u precies woont u kan namelijk alles zelf bereiken. Het oude karakteristieke Tilburg vindt u natuurlijk voornamelijk in de binnenstad. Hier vindt u de bekende winkels en de schouwburg van de stad. Het uitgaansleven speelt zich hier vooral af en hier gebeurd het allemaal. Als u liever wat rustiger wilt wonen dan kan u beter buiten de binnenstad verblijven. In de Reeshof vindt u bijvoorbeeld meer natuur en kan u wandelen in natuurgebieden. Het ligt er net aan wat u precies zoekt in een woning in de bruisende stad Tilburg. Van natuur tot de gezellige Brabantse drukte u vindt het eigenlijk allemaal in de stad. Het woonaanbod in Tilburg is groot en verdeeld over de verschillende wijken. Van Tilburg Oud Noord tot Oud Zuid overal is wel een woning te vinden.

Huurprijs in Tilburg

De huurprijs in Tilburg ligt lager vergeleken met de grote steden. Als u even goed gaat zoeken dan kan u wel een goede aanbieding vinden waarbij u weinig betaalt voor een appartement in de binnenstad. In Tilburg zijn er vooral veel studio’s te vinden, maar natuurlijk ook complete huurwoningen in Tilburg. Een huis huren in Tilburg betekend profiteren van een scherpe prijs. Op dit moment betaalt u namelijk minder voor een nieuwe woning vergeleken met een paar jaar terug. De prijs voor een huurwoning ligt lager vergeleken met andere jaren en gaat nog wel verder zakken. Het is alleen slim om wel snel een beslissing te maken want dit punt kan eigenlijk ieder moment weer omslaan.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?