Op Huurprofielen.nl komen woningzoekenden en aanbieders van huurwoningen bij elkaar. In het aanbod op Huurprofielen.nl zijn regelmatig mooie appartementen en huurhuizen in Roermond te vinden. Het aanbod loopt uiteen van goedkope starterswoningen tot luxe penthouses. De aangeboden woningen bevinden zich door heel Nederland, waaronder in de gemeente Roermond.

De gemeente Roermond ligt op een mooie locatie in Midden-Limburg, tussen de Maas en de Duitse grens. Bij de plaats stroomt het riviertje de Roer uit in de Maas. Roermond is een gevarieerde gemeente met een gezellige binnenstad en woonwijken met verschillende karakters. De oudere delen van de stad Roermond hebben een statig aanzien. Tot de gemeente behoren verschillende voormalige dorpen en buurtschappen als Swalmen en Asenray.

Roermond is van oudsher een belangrijke handelsstad en het administratieve centrum van Noord- en Midden-Limburg. Winkelen kan in de binnenstad, waar verschillende passages met een combinatie van winkels en horeca liggen. Daarnaast trekt het Designer Outlet Center aan de rand van de stad veel bezoekers. Hier zijn winkels gevestigd die merkkleding tegen aantrekkelijke prijzen verkopen. Roermond ligt aan de A73 en heeft stations die de stad met Maastricht, Utrecht en Nijmegen verbindt.

Huurprofielen Roermond

Als woningzoekende maakt u zelf een profiel aan op Huurprofielen.nl. In het profiel komen de eisen en wensen te staan die jij aan je huurwoning stelt. Aanbieders van huurhuizen en de medewerkers van Huurprofielen.nl kunnen het profiel doorzoeken en de woningzoekenden een aanbod doen. Zo komt heel snel een match tot stand van potentiële huurders en verhuurders in de gemeente Roermond.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?