Huurprofielen.nl biedt een uniek aanbod van huurwoningen in heel Nederland, dus ook in de Purmerend. De huurhuizen die via Huurprofielen.nl worden aangeboden, zul je op een andere website niet snel tegenkomen. Wie overweegt om in Purmerend een huis te huren, is bij huurprofiel aan het juiste adres.

Purmerend is het centrum van de Noord-Hollandse streek Waterland. De stad ligt in een groene omgeving. De wereldberoemde polders van de Beemster liggen in de nabijheid van de stad, evenals de kleinschaliger Wijde Wormer. De verschillende polders bieden volop wandel- en fietsmogelijkheden. Purmerend ligt evenmin ver van het IJsselmeer. Oude havenplaatsjes als Edam, Volendam en Marken zijn gemakkelijk vanuit de stad te bereiken. Watersporters kunnen eveneens gebruikmaken van het Noordhollands Kanaal, dat dwars door Purmerend loopt. Het kanaal voert door een schitterend landschap en verbindt Purmerend over water met Amsterdam en Alkmaar.

De inwoners van Purmerend richten zich voornamelijk op Amsterdam. Deze stad is goed bereikbaar over de snelweg A7 en de provinciale weg langs het kanaal. Bewoners kunnen gebruikmaken van snelle busdiensten naar Amsterdam of van de spoorverbinding via Zaandam. De stad heeft zelf ook de nodige voorzieningen. Purmerend heeft een eigen ziekenhuis, een centrum met gezellige winkels en diverse scholen voor basis-, voortgezet en middelbaar onderwijs.

Via de website van Huurprofielen.nl maak je een profiel aan waarin je woonwensen staan omschreven. Verhuurders kunnen je naar aanleiding van dit profiel uitnodigen om hun woningaanbod te bezichtigen. Ook kan Huurprofielen.nl actief op zoek gaan naar een woning die goed bij jouw zoekcriteria past. Daardoor maakt Huurprofielen.nl het mogelijk om op eenvoudige wijze een woning in Purmerend te vinden.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?