Een huurwoning in Noordwijk vind je via Huurprofielen.nl. Via deze website wordt een uniek bestand beschikbare huurwoningen aangeboden, waarvan nog nauwelijks bekend is dat ze te huur staan. Het bestand is zeer divers. Het bevat alle prijsklassen en woningtypen. De woningen liggen verspreid door heel Nederland. Ook woningen in Noordwijk maken regelmatig deel uit van het aanbod op Huurprofielen.nl

Twee woonkernen

De gemeente Noordwijk bestaat uit twee woonkernen, die ieder een eigen karakter hebben. Het oude vissersdorp Noordwijk aan Zee is een levendige badplaats. Noordwijk heeft maar liefst twaalf kilometer strand, dat voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Langs de boulevard van Noordwijk aan Zee zijn de meeste restaurants, cafés en hotels te vinden. Ook vinden hier de meeste evenementen plaats. Achter de boulevard strekt zich de bebouwing uit. Het woningaanbod loopt hier uiteen van kleine vissershuisjes tot kapitale villa's. Een deel van de huizen wordt verhuurd aan toeristen.

Noordwijk-Binnen is een rustig woondorp. Vroeger hield het grootste deel van de bevolking zich bezig met de landbouw. Nog altijd zijn er rondom het dorp bloembollenvelden en enkele akkers te vinden. Binnen de gemeentegrenzen liggen ook de gebouwen van ESTEC, het onderzoeksinstituut van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA. Noordwijk heeft goede busverbindingen naar Haarlem, Leiden en Den Haag. De gemeente ligt niet ver van de A44.

Woningen in Noordwijk

Woningverhuurders kunnen de profielen bekijken die door woningzoekenden zijn aangemaakt. Zij nemen contact op met de potentiële huurders waarvan de zoekcriteria het beste bij het aangeboden huurhuis passen. Huurprofielen.nl gaat ook zelf op zoek om een passende match te maken. Een woning in Noordwijk zoeken is bij Huurprofielen.nl dus erg eenvoudig.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?