Als u op zoek bent naar een huurwoning in Nieuwegein , kan Huurprofielen.nl u verder helpen. Een profiel aanmaken is op Huurprofielen.nl heel eenvoudig. Verhuurders nemen aan de hand van het huurprofiel contact op. Op deze manier is het niet moeilijk om een huurhuis of appartement in Nieuwegein te vinden die aan je wensen voldoet.

Forensenplaats

Nieuwegein is gebouwd als forensenplaats, gericht op de vlakbij gelegen stad Utrecht. Inmiddels heeft Nieuwegein echter ook zijn eigen werkgelegenheid ontwikkeld. De plaats richt zich nadrukkelijk op Utrecht, maar heeft ook zelf het nodige te bieden. Het heeft een eigen ziekenhuis en scholen voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en een ROC. In winkelcentrum CityPlaza zijn de belangrijkste winkels onder één dak verenigd. Nabij het winkelcentrum vindt ook de weekmarkt plaats.

Van de oude dorpskernen Vreeswijk en Jutphaas, die samen zijn opgegaan in Nieuwegein, is nauwelijks iets terug te vinden. Het woningaanbod varieert: flatwoningen, eengezinswoningen, knusse arbeiderswoningen en geschakelde woningen langs groene singels. De plaats is door de aanwezigheid van drie snelwegen goed ontsloten. Een sneltram zorgt voor een goede verbinding met de stad Utrecht. Ten westen van Nieuwegein ligt de groene Lopikerwaard. Aan de zuidkant van de stad ligt de rivier de Lek. Er is een veerpont die fietsers en wandelaars naar de overkant brengt.

Aanbod huurwoningen Nieuwegein

Het aanbod van huurwoningen is op Huurprofielen.nl is heel divers. Hier vind je huurhuizen in alle prijsklassen, van starterswoningen en appartementen tot eengezinswoningen en penthouses. De woningen liggen verspreid door heel Nederland. Ook in Nieuwegein worden regelmatig woningen te huur aangeboden.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?