Huurprofielen.nl maakt een match tussen woningzoekenden en verhuurders van woningen. Ook in de gemeente Maarssen. Iedereen die een huis wil huren, maakt snel een profiel aan op Huurprofielen.nl. De huurprofielen zijn doorzoekbaar voor verhuurders die een woning beschikbaar hebben. Ook gaat het team van Huurprofielen.nl op zoek naar een geschikte woning.

Maarssen is een veelzijdige gemeente, even ten noorden van de stad Utrecht. De gemeente heeft een vriendelijk ogende kern met een dorps karakter. Binnen de gemeentegrenzen zijn verschillende buitenhuizen te vinden, vooral rond het riviertje de Vecht. Ook het dorpje Tienhoven behoort tot de gemeente. Daartegenover staan de geriefelijke flats en de moderne wijken die in Maarssen nog volop in ontwikkeling zijn. Het woningaanbod is er dan ook zeer divers. Maarssen kent verschillende bedrijventerreinen, waar dienstverleners en lichte industrie gevestigd zijn. De inwoners profiteren daarnaast van de nabijheid van Utrechtse bedrijventerreinen.

Maarssen ligt strategisch aan de snelweg A2 en heeft een eigen station aan de drukke spoorlijn tussen Utrecht en Amsterdam. De binnenvaart profiteert samen met watersporters en recreanten van de aanwezigheid van het Amsterdam-Rijnkanaal. Het fraaie riviertje de Vecht mondt bij Maarssen uit in dit kanaal. Vanuit Maarssen zijn uitgebreide weidegebieden, de Loosdrechtse Plassen en bosrijke gebieden eenvoudig te bereiken.

Het aanbod via de website loopt uiteen van studentenwoningen en starterswoningen tot luxe appartementen. Huurprofielen.nl is daarom geschikt voor alle mensen die een huurwoning in Maarssen zoeken.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?