Het is nu gemakkelijker dan ooit om een huurwoning in Lelystad te vinden. Huurprofielen.nl brengt woningzoekenden en verhuurders bij elkaar. Ook in Lelystad worden via Huurprofielen.nl regelmatig mooie huurhuizen en appartementen aangeboden. Het aanbod is geschikt voor een ruime groep mensen die op zoek is naar een huurhuis: van starters tot mensen met een eigen woning die van plan zijn te gaan huren.

Een jonge stad

Lelystad is een van de jongste steden van Nederland. Over het ontwerp van de stad is, na de aanleg van de Flevopolders, goed nagedacht. De verschillende wijken worden omgeven door ringwegen. Deze zorgen er aan de ene kant voor dat de doorstroming van het verkeer uitstekend is. Tegelijkertijd komt hierdoor betrekkelijk weinig verkeer door de woonwijken. Mede daardoor is Lelystad een kindvriendelijke stad.

Meer dan woonstad

Lelystad is in toenemende mate méér dan een woonstad alleen. Er wordt hard aan gewerkt om meer werkgelegenheid te creëren en om de stad een kloppend hart te geven. In de binnenstad zijn diverse markante gebouwen opgetrokken. Wekelijks trekt het winkelcentrum Batavia-Stad honderden bezoekers. Ook het ernaast gelegen museumgebied Bataviawerf is een bezoek waard. Lelystad ligt gunstig aan het IJsselmeer en is daardoor zeer aantrekkelijk voor watersporters. Direct ten zuiden van de stad is het bijzondere natuurgebied Oostvaardersplassen te vinden.

Huurprofielen

Huurprofielen.nl is eenvoudig te gebruiken. De woningzoekende maakt zelf een profiel aan. Hierin kiest de woningzoekende de criteria waaraan zijn of haar nieuwe woning moet voldoen. Aanbieders van een huurhuis doorzoeken het aanbod en nemen contact op met de potentiële huurder. Dus voor je het weet heeft u een huurwoning in Lelystad gevonden.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?