Op Huurprofielen.nl komen woningzoekenden en aanbieders van huurwoningen bij elkaar. In het aanbod op Huurprofielen.nl zijn regelmatig mooie appartementen en huurhuizen in Hengelo te vinden. Het aanbod loopt uiteen van goedkope starterswoningen tot luxe penthouses. De aangeboden woningen bevinden zich door heel Nederland, waaronder in de gemeente Hengelo.

De stad

De stad Hengelo ligt aan een belangrijk verkeersknooppunt nabij de Duitse grens in Overijssel. De stad ligt langs de snelwegen A1 en A35. Deze wegen verbinden Hengelo zowel met Noord-Nederland en de Randstad als met het Duitse achterland. Verder ligt de stad aan het Twentekanaal, een belangrijk water voor de binnenvaart. De spoorlijnen tussen Zwolle en Enschede en tussen Zutphen en Oldenzaal komen bij Hengelo bij elkaar. Op het station stoppen ook internationale treinen.

Netwerkstad Twente

Hengelo maakt deel uit van de Netwerkstad Twente. De steden die hierin samenwerken stemmen onder andere de faciliteiten in de regio op elkaar af. De stad Hengelo is voorzien van een regionaal ziekenhuis en een atletiek- en voetbalstadion. De stad staat in de omgeving bekend als winkelstad, waar vooral veel modezaken te vinden zijn. Hengelo heeft een theater, een bioscoop en een poppodium.

Als woningzoekende maakt u zelf een profiel aan op Huurprofielen.nl. In het profiel komen de eisen en wensen te staan die u aan de huurwoning stelt. Aanbieders van huurhuizen en de medewerkers van Huurprofielen.nl kunnen het profiel doorzoeken en de woningzoekenden een aanbod doen. Zo komt heel snel een match tot stand van potentiële huurders en verhuurders in de gemeente Hengelo.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?