Het is nu mogelijk om een huurwoning in Gouda te vinden. Huurprofielen.nl brengt woningzoekenden en verhuurders bij elkaar. Ook in Gouda worden via Huurprofielen.nl regelmatig mooie huurhuizen en appartementen aangeboden. Het aanbod is geschikt voor een ruime groep mensen die op zoek is naar een huurhuis: van starters tot mensen met een eigen woning die van plan zijn te gaan huren.

Over Gouda

De gemeente Gouda is omgeven door water. De stad ligt aan de Gouwe, de Hollandse IJssel en nabij de Reeuwijkse Plassen. Watersporters komen in Gouda dan ook zeker aan hun trekken. Maar ook de verschillende stadsparken en het uitgestrekte veenweidegebied in de omgeving bieden voldoende recreatiemogelijkheden. Daarbij ligt Gouda gunstig aan diverse spoor- en snelwegen, die de stad met Rotterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht verbinden.

De voorzieningen in Gouda

In Gouda zijn alle belangrijke voorzieningen aanwezig. De stad heeft een eigen ziekenhuis. Er zijn scholen van uiteenlopende signatuur en twee MBO's in de stad gevestigd. Er is een ruim aanbod van winkels in de historische binnenstad. Hier vindt ook de weekmarkt plaats, in de zomer aangevuld met de wereldberoemde kaasmarkt. Ook op cultureel gebied is het aanbod in Gouda divers. Bekend zijn het kenmerkende stadhuis en de Sint Janskerk met zijn glas-in-loodramen. Gouda kent diverse musea, bioscopen, een filmhuis en een stadsschouwburg.

Huurprofielen.nl is eenvoudig te gebruiken. De woningzoekende maakt zelf een profiel aan. Hierin kiest de woningzoekende de criteria waaraan zijn of haar nieuwe woning moet voldoen. Aanbieders van een huurhuis doorzoeken het aanbod en nemen contact op met de potentiële huurder. Dus voor je het weet heeft u een huurwoning in Gouda gevonden.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?