Op Huurprofielen.nl komen woningzoekenden en aanbieders van huurwoningen bij elkaar. In het aanbod op Huurprofielen.nl zijn regelmatig mooie appartementen en huurhuizen in Goes te vinden. Het aanbod loopt uiteen van goedkope starterswoningen tot luxe penthouses. De aangeboden woningen bevinden zich door heel Nederland, waaronder in de gemeente Goes.

Over Goes

Goes is een groeiende gemeente op het Zeeuwse schiereiland Zuid-Beveland. Doordat Goes een gewilde vestigingsplaats is voor personen en bedrijven, breidt de gemeente in snel tempo uit. Daarbij probeert de gemeente zoveel mogelijk rekening te houden met het karakter van de omgeving. Nieuwe wijken worden ruim opgezet. Een deel van de woningen ligt aan het water. Andere hebben uitzicht over het fraaie platteland van Zuid-Beveland. Het oude centrum van Goes heeft een beschermd stadsgezicht. De stadshaven is een aantrekkelijke plaats voor watersporters. Maar ook andere bezoekers genieten hier van het uitzicht en gezellige restaurants en cafés.

Vervoer in Goes

Goes ligt aan de spoorlijn tussen Vlissingen en Roosendaal. Bussen zorgen voor het vervoer naar steden als Middelburg, Terneuzen en Gent. De stad Goes ligt niet ver van de Westerscheldetunnel, die het schiereiland met Zeeuws-Vlaanderen de haven van Antwerpen verbindt. Aan beide zijden van de tunnel zijn uitgebreide bedrijventerreinen te vinden, die belangrijk zijn voor de economie van de regio.

Huurprofielen

Als woningzoekende maakt u zelf een profiel aan op Huurprofielen.nl. In het profiel komen de eisen en wensen te staan die u aan uw huurwoning stelt. Aanbieders van huurhuizen en de medewerkers van Huurprofielen.nl kunnen het profiel doorzoeken en de woningzoekenden een aanbod doen. Zo komt heel snel een match tot stand van potentiële huurders en verhuurders in de gemeente Goes.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?