Een huurwoning in Emmen vind u via Huurprofielen.nl. Via deze website wordt een uniek bestand beschikbare huurwoningen aangeboden, waarvan nog nauwelijks bekend is dat ze te huur staan. Het bestand is zeer divers. Het bevat alle prijsklassen en woningtypen. De woningen liggen verspreid door heel Nederland. Ook woningen in Emmen maken regelmatig deel uit van het aanbod op Huurprofielen.nl

Over Emmen

De gemeente Emmen is het centrum van de regio. Binnen de gemeente zijn dan ook alle belangrijke voorzieningen aanwezig, uiteenlopend van ziekenhuizen en zorginstellingen tot een kunst- en cultuurcentrum. Emmen is landelijk bekend vanwege het Noorder Dierenpark en openluchtmuseum Veenpark. De stad ligt op een aantrekkelijke plaats aan de voet van de Hondsrug. Rondom de stad liggen diverse bosgebieden, een natuurreservaat en twee recreatiemeren.

De wijken van Emmen

De wijken van Emmen liggen gegroepeerd rondom het oude centrum. Emmen was enige tijd international bekend doordat de wijken er na de Tweede Wereldoorlog ongebruikelijk ruim werden opgezet. Woonerven werden hier voor het eerst toegepast. Nog altijd is het mogelijk om in Emmen ruim en betaalbaar te wonen. Emmen is een belangrijke industriestad in Noord-Nederland. Er zijn onder meer producenten van plastic en kunstvezels binnen de gemeente gevestigd. Daarnaast groeit het belang van glastuinbouw voor de regio.

Huurprofielen

Woningverhuurders kunnen de profielen bekijken die door woningzoekenden zijn aangemaakt. Zij nemen contact op met de potentiële huurders waarvan de zoekcriteria het beste bij het aangeboden huurhuis passen. Huurprofielen.nl gaat ook zelf op zoek om een passende match te maken. Een woning in Emmen zoeken is bij Huurprofielen.nl dus erg eenvoudig.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?