Het is nu gemakkelijker dan ooit om een huurwoning in Eindhoven te vinden. Huurprofielen.nl brengt woningzoekenden en verhuurders bij elkaar. Ook in Eindhoven worden via Huurprofielen.nl regelmatig mooie huurhuizen en appartementen aangeboden. Het aanbod is geschikt voor een ruime groep mensen die op zoek is naar een huurhuis: van starters tot mensen met een eigen woning die van plan zijn te gaan huren.

De lichtstad

De lichtstad Eindhoven ontwikkelt zich steeds meer tot een bruisende cultuurstad. Van kleinschalige kunstprojecten tot de jaarlijkse Dutch Designweek: in Eindhoven is er allemaal ruimte voor. Vanzelfsprekend biedt de studentenstad Eindhoven ook een keur aan uitgaansgelegenheden, van grand cafés tot poppodium de Effenaar en het muziekcentrum Frits Philips. Rondom de stad liggen fraaie bos- en heidegebieden.

Technologie stad

In en om Eindhoven speelt hoogwaardige technologie een belangrijke rol. Mede door de aanwezigheid van de Technische Universiteit en Philips hebben zich veel verschillende onderzoeksinstituten en technische bedrijven in de regio gevestigd. In Eindhoven wordt druk gewerkt aan de toegankelijkheid van de regio. Met name de verbreding van de snelweg A2 en de voltooiing van de rondweg om de stad moeten een goede bereikbaarheid van de stad en de regio garanderen. Eindhoven en de steden eromheen zijn per openbaar vervoer uitstekend met elkaar en de rest van Nederland verbonden.

Over Huurprofielen.nl

Huurprofielen.nl is eenvoudig te gebruiken. De woningzoekende maakt zelf een profiel aan. Hierin kiest de woningzoekende de criteria waaraan zijn of haar nieuwe huurwoning moet voldoen. Aanbieders van een huurhuis doorzoeken het aanbod en nemen contact op met de potentiële huurder. Dus voor je het weet heb je een huurwoning in Eindhoven gevonden.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. Huur



Waarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?