Huurprofielen.nl biedt een uniek aanbod van huurwoningen in heel Nederland, dus ook in de gemeente Ede. Wie overweegt om in Ede een huis te huren , is bij huurprofielen aan het juiste adres.

Over Ede

De gemeente Ede strekt zich uit van de woonkern De Klomp in het westen tot Otterlo in het oosten. De gemeente heeft dan ook veel verschillende gezichten. Zowel het kenmerkende landbouwgebied van de Gelderse Vallei als de bos- en heidegebieden van de Veluwe zijn er te vinden. De stad Ede vormt met Bennekom de grootste kern binnen de gemeente. Hier zijn de belangrijkste voorzieningen van de gemeente te vinden. Het ziekenhuis Gelderse Vallei is van belang voor de wijde omgeving. In de gemeente zijn basisscholen van uiteenlopende signatuur te vinden. Er zijn scholen voor voortgezet onderwijs, een ROC en een vestiging van de Christelijke Hogeschool.

Ede ligt gunstig

Ede ligt gunstig ten opzichte van de snelwegen A12 en A30, die voor de verbinding met Arnhem, Utrecht, Amersfoort en Apeldoorn zorgen. Ede ligt langs de drukke spoorlijn tussen Utrecht en Arnhem. Ook is het station het beginpunt van de spoorlijn naar Amersfoort. Door de gunstige ligging heeft een flink aantal bedrijven Ede als vestigingsplaats gekozen.

Via de website van Huurprofielen.nl maakt u een profiel aan waarin u woonwensen staan omschreven. Verhuurders kunnen je naar aanleiding van dit profiel uitnodigen om hun woningaanbod te bezichtigen. Ook kan Huurprofielen.nl actief op zoek gaan naar een woning die goed bij uw zoekcriteria past. Daardoor maakt Huurprofielen.nl het mogelijk om op eenvoudige wijze een woning in Ede te vinden.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?