Huurprofielen.nl is de ideale site voor mensen die op zoek zijn naar een huurwoning in Diemen. Via uitgekiende zoekcriteria wordt een match gemaakt tussen woningzoekenden die willen huren en woningaanbieders. De woningen die via Huurprofielen.nl in Diemen beschikbaar komen, worden nergens anders aangeboden.

Rondom Amsterdam

Bij Diemen gaat het stedelijk gebied rondom Amsterdam over in landelijk gebied. Diemen heeft daardoor alle voordelen van een grote stad en is tegelijkertijd aantrekkelijk voor rustzoekers. De werkgelegenheid is binnen Diemen uitstekend. Er zijn vele grote en kleinere bedrijven gevestigd. Deze gunstige economische positie wordt nog versterkt door de nabijheid van Amsterdam. De buurgemeente is gemakkelijk bereikbaar per metro en tram. Diemen beschikt daarnaast over twee treinstations en een netwerk van snelwegen.

Woningaanbod Diemen

Het woningaanbod in Diemen is divers. Het stadscentrum is overzichtelijk en heeft de uitstraling van een dorp of een kleine stad. Daaromheen liggen wijken waarin hoog- en laagbouw elkaar afwisselen. Rondom de woningen is voldoende groen aanwezig. Diemen kent verschillende stadsparken. Een bijzondere historische plaats is het fort Diemerdam. Het bouwwerk dat Amsterdam moest beschermen was jarenlang verboden terrein, waar niet mocht worden gebouwd. De groene zone die zo ontstond, is nu een beschermd natuurgebied.

Huurprofielen.nl werkt eenvoudig. U bepaalt aan welke eisen en wensen jouw ideale huurwoning voldoet. Het profiel dat op deze manier ontstaat, wordt doorgegeven aan geselecteerde aanbieders van huurhuizen en appartementen. Verhuurders nemen het initiatief om mensen te benaderen die op zoek zijn naar een woning. Via Huurprofielen.nl wordt u dus uitgenodigd om woningen te bezichtigen. Ook in de gemeente Diemen.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?