huurprofielen.nl is de ideale site voor mensen die op zoek zijn naar een huurwoning in Den Helder . Via uitgekiende zoekcriteria wordt een match gemaakt tussen woningzoekenden die willen huren en woningaanbieders. De woningen die via huurprofielen.nl in Den Helder beschikbaar komen, worden nergens anders aangeboden.

De marinestad

Den Helder is vooral bekend als marinestad. Het is de thuishaven van de meeste Nederlandse marineschepen. Ook zijn een kazerne, werf, marineschool en een marinevliegveld in Den Helder gevestigd. De laatste tijd ontwikkelt Den Helder zich meer en meer als havenstad waar ook ruimte is voor recreatie. De stad ligt dan ook zeer gunstig in de kop van Noord-Holland, nabij Noordzee, Waddenzee en IJsselmeer. Het populaire Waddeneiland Texel is vanuit Den Helder gemakkelijk te bereiken.

Het centrum van Den Helder

Het stadscentrum van Den Helder wordt geheel vernieuwd en krijgt daardoor een aantrekkelijker aanzien. Ook rondom het centrum en in het nabijgelegen Julianadorp, dat onderdeel uitmaakt van de gemeente, wordt flink gebouwd. Hierdoor ontstaat een gevarieerd woningaanbod, met betaalbare woningen voor starters en gezinnen. Alle belangrijke voorzieningen zijn binnen de gemeentegrenzen te vinden. Via de N9 en het spoor is Den Helder rechtstreeks verbonden met de steden Alkmaar en Amsterdam.

huurprofielen.nl werkt eenvoudig. Je bepaalt aan welke eisen en wensen jouw ideale woning voldoet. Het profiel dat op deze manier ontstaat, wordt doorgegeven aan geselecteerde aanbieders van huurhuizen en appartementen. Verhuurders nemen het initiatief om mensen te benaderen die op zoek zijn naar een woning. Via huurprofielen.nl wordt je dus uitgenodigd om woningen te bezichtigen. Ook in de gemeente Den Helder.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?