Als je op zoek bent naar een huurwoning in Delft, kan huurprofielen.nl je verder helpen. Een profiel aanmaken is op huurprofielen.nl heel eenvoudig. Verhuurders nemen aan de hand van het huurprofiel contact op. Op deze manier is het niet moeilijk om een huurhuis of appartement in Delft te vinden die aan je wensen voldoet.

Over Delft

Kennis, techniek en innovatie spelen in de stad Delft een belangrijke rol. Het karakter van de stad wordt voor een groot deel bepaald door de aanwezigheid van de Technische Universiteit Delft. De universiteit maakt Delft een aantrekkelijke stad voor technische en chemische bedrijven, zoals DSM. Ook zijn er diverse onderzoeksinstituten als TNO gevestigd, alsmede bedrijven waar innovatie een belangrijke rol speelt.

De binnenstad van Delft

De binnenstad van Delft heeft een historisch karakter. Er zijn nog enkele middeleeuwse grachten te vinden. De Oude Kerk, die uitkijkt over het Prinsenhof, en de Nieuwe Kerk met het praalgraf van Willem van Oranje, zijn prominent aanwezig. In het centrum zijn vele terrasjes, kroegen en restaurants te vinden. Ook is er een verrassend winkelaanbod. De spoorlijn, die lange tijd de stad doorsneed, zal ondergronds worden gelegd. De spoorweg en de snelweg verbinden Delft met Den Haag en Rotterdam. Den Haag is vanuit Delft eveneens met de tram te bereiken.

Aanbod van woningen in Delft

Het aanbod van huurwoningen in Delft is op huurprofielen.nl is heel divers. Hier vind je huurhuizen in alle prijsklassen, van starterswoningen en appartementen tot eengezinswoningen en penthouses. De woningen liggen verspreid door heel Nederland. Ook in Delft worden regelmatig woningen te huur aangeboden.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?