Het is nu gemakkelijker dan ooit om een huurwoning in Bussum te vinden. Huurprofielen.nl brengt woningzoekenden en verhuurders bij elkaar. Ook in Bussum worden via Huurprofielen.nl regelmatig mooie huurhuizen en appartementen aangeboden. Het aanbod is geschikt voor een ruime groep mensen die op zoek is naar een huurhuis: van starters tot mensen met een eigen woning die van plan zijn te gaan huren.

De eerste televisie-uitzendingen

De plaats Bussum werd ooit bekend doordat hier de eerste televisie-uitzendingen werden gemaakt. Nu de televisiestudio's naar de buurgemeente Hilversum zijn vertrokken, is Bussum vooral een rustige woongemeente. In de plaats liggen veel statige lanen met fraaie villa's. Daarnaast zijn sinds de jaren '60 nieuwe woongebieden aangelegd. Hier vind je betaalbare woningen van goede kwaliteit in een groene omgeving.

Voorzieningen in Bussum

De belangrijkste voorzieningen zijn in of in de directe omgeving van Bussum te vinden. De gemeente heeft een aardig winkelaanbod in de moderne binnenstad. Verder zijn er verschillende scholen. Het dichtstbijzijnde ziekenhuis ligt net over de grens met Blaricum. De gemeente is voorzien van een groot theater, 't Spant, een jeugdtheater en een filmhuis. Bussum ligt gunstig aan de spoorlijn tussen Amsterdam en Amersfoort en niet ver van de snelweg A1.

Huurprofielen Bussum

Huurprofielen.nl is eenvoudig te gebruiken. De woningzoekende maakt zelf een profiel aan. Hierin kiest de woningzoekende de criteria waaraan zijn of haar nieuwe woning moet voldoen. Aanbieders van een huurhuis doorzoeken het aanbod en nemen contact op met de potentiële huurder. Dus voor u het weet heb je een huurwoning in Bussum gevonden.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?